Футзал: У Чернівцях 1 місце розіграли Полтава і Львів (відео, фото)

0

У фіналі Міжобласного турніру з футзалу серед жіночих команд «Буковинська весна» 4.03.17 у ФОК «Олімпія» зійшлися приїжджі команди з Полтави та Львова.

 

Вирішальний поєдинок видався доволі цікавим та інтригуючим і завершився заслуженою перемогою представниць полтавської ДЮСШ ім. О. Бутовського.

Також напруженим, попри не мінімальний рахунок, був і матч за 3 місце, в якому господаркам змагань («БДМУ-Ніка») трохи не щастило. Починаючи з того, що ще в першому таймі досвідчена Тетяна Якимчук, яка стояла на воротах, зазнала серйозної травми, ще й ту мить через больовий шок випустила м’яча з рук, а суперниця… відправила його у ворота… Це не дуже вписується у рамки «фейр-плей», і, враховуючи як було забито цей гол, волинянки, напевно, мали би одразу пропустити у свої ворота (так вчиняли команди і на вищому рівні, коли порушували правила «fair-play»). Але цього не сталось. Пізніше травм зазнали і інші гравці «БДМУ-Ніка». Плюс ще й невезіння у заверальній стадії атак. У підсумку команда медиків зуміла лише «розмочити» рахунок. Але справила дуже позитивне враження.

Загалом, турнір пройшов на всиокому рівні. Особливо приїжджі команди відзначили гарний прийом з боку господарів – Буковинського державного медичного університету. Гостей зустріли прямо на вокзалі, возили, розмістили безкоштовно і прохарчували.

Гарною була і церемонія нагородження, в якій взяли участь голова обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, виконавчий директор обласної федерації футболу, арбітр ФІФА Юрій Мосейчук, завідувач кафедри психології та філософії БДМУ, помічник ректора з питань іміджевої політики,  професор Алла Борисюк, старший викладач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини Наталя Куліш та інші. Крім командних та індивідуальних нагород, відзначили і організаційні зусилля тренера команди «БДМУ-Ніка» Тетяни Пасько, якій відповідний трофей вручи Корнелій Жукотинський.

Турнір організований БДМУ, за підтримки місцевої федерації футболу, міськспортуправління, ФОК «Олімпія».

Інформація буде доповнена.

SportBuk.com

За 5 місце. ЧНУ – Збірна Чернівецької області (дівчата) – -:+

За 3 місце. «Легіон» (Луцьк) – «БДМУ-Ніка» – 3:1

Фінал. ДЮСШ (Полтава) – ДЮСШ №1 (Львів) – 2:0

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Корнелій Жукотинський і Тетяна Пасько

***

За 3 місце

***

***

Фінал

***

***

На жіночому турнірі «Буковинська весна 2017» буковинки зіграють за 3 місце (фото)

***

3-4 БЕРЕЗНЯ – МІЖОБЛАСНИЙ ЖІНОЧИЙ ТУРНІР «БУКОВИНСЬКА ВЕСНА 2017» (КАЛЕНДАР)

***

ФОТО: ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ ДО ЖІНОЧОГО СВЯТА 2015 ВИГРАЛИ СТУДЕНТКИ ЧНУ

***

ДІВОЧІ ФУТБОЛЬНІ «БАТАЛІЇ» ДО СВЯТА КРАСИ 2016 (ФОТО)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.