Фінал Кубку Чернівців з футзалу 2017 був близьким до шедевральності (фото, відео)

0

У вирішальному поєдинку Відкритого Кубку Чернівців з футзалу 2017 зійшлися чемпіон міста «Урожай» та автор головної сенсації турніру «Корона».

 

У півфіналі, нагадаємо, «Корона» примудрилась за якихось пів тайма, втративши основного голкіпера (вилучення за «фол останньої надії»), відігратися після 1:4 (!), а потім і вирвати перемогу у серії післяматчевих пенальті.

У фіналі цей «фокус» не вдався. Зачепитися за боротьбу «Корона» могла, якби трішечки підфартило в декількох епізодах. А потім, як кажуть, трішки «посипались» – 10:2.

Зате фінал був близьким до «шедевральності». Один з героїв півфіналу Артем Савчук віддав ефектний пас п’ятою, а автор хет-трику в півфіналі Тарас Грималюк не менш ефектно пробив у падінні через себе. На жаль, м’яч трішки «розминувся» з «дев’яткою. А міг бути шедевральний гол!

У перерві голова обласної федерації футболу та віце-президент ФФУ Василь Орлецький спеціальним презентом від національної федерації капітана «БукФАМ» Віталія Буздугана – за чесну гру. Можливо, ця практика розповсюдиться і на літні офіційні Чемпіонати і Кубки, в яких добре було б запровадити зелені картки (за прикладом італійського чемпіонату). Це сприяло би популяризації «fair play».

У церемонії нагородження, крім Василя Орлецького, взяли участь керівник міської і заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк, директор ФОК «Олімпія» Євген Дзівідзінський, керівник Асоціації міні-футболу та футзалу ЧОФФ Іван Боднар, начальник міськспортуправління Дмитро Макаренко та начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський.

Кращими гравцями фіналу були названі Сергій Янчик («Урожай») та Павло Бабій («Корона»).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

19.03.17 (неділя), фінал 

12:30. «Урожай» – «Корона» – 10:2

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Олег Клевчук

***

ВІДЕО:

***

***

***

«Голлівудівська» розв’язка у півфіналі Кубку Чернівців з футзалу 2017 (відео, фото)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.