Буковинська чемпіонка Європи… стриже тварин (фото, відео)

0

Таку «екзотику» – як чемпіонка Європи з бігу на 800 м вправно стриже тварин – можна побачити у ЗооСалоні «ТиГра» у Броварах.

 

Цією незвичною для зіркових спортсменів справою зайнялась півфіналістка Олімпійських ігор 2012 і 2016, срібна призерка чемпіонату світу і чемпіонка Європи з бігу на 800 м Наталка Лупу. Сусідка Софії Ротару з Маршинців Новоселицького району Чернівецької області, захищаючи честь рідного краю, багато років тренувалась у Києві, а останнім часом – у Броварах. Після Ріо-2016 Наталка, як вона заявляла раніше, планувала перервати спортивну кар’єру і стати мамою.

Про декрет офіційних повідомлень поки що немає. Натомість титулована бігунка «засвітилась» у ЗооСалоні «ТиГра», де вона віртуозно стриже тварин. Відповідні фото та відео є в інтернеті.

Взагалі любов Наталки Лупу до тварин відома давно. І собачок та котів вона приютила немало паралельно із здобуттям спортивної слави для України. Так що те, що вона запрацювала у ЗооСалоні в принципі не дивно. Тож у Броварах тепер можна влаштувати своїм чотирилапим друзям «елітну стрижку» у чемпіонки;)

Найчастіше цими послугами користуються для собачок і котів. Хоча нещодавно Наталка розмістила у соціальній мережі фото їжачка, який також став клієнтом ЗооСалону «ТиГра».

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

***

І трохи про грумінг собак у Броварах, стрижку собак та котів:

Шерсть собак – це досить цікава та потрібна складова самої собаки. Вона утворюється з різного за довжиною, призначенням та наповненням, а також густиною волосся.
Шар, який безпосередньо знаходиться на шкірі та примикає до неї називається підшерстям, і має вигляд тонких, шовковистих, густих та відносно коротких волосин. Збереження тепла тваринки та нормальної температури і є на самперед головною місією підшерстя на тілі тварини. Підшерстя розповсюджене майже по усьому тулубу тварини.
Наступний шар – це остьове волосся, яке є трохи довшим і міцнішим, також розташоване по всьому тулубі тварини. І теж призначення йогоє процедура збереження збалансованої температури тварини, захист від сонячного проміння та насамперед це захист підшерстя.
Вид шерсті який є найдовшим і найгрубішим, закриває попередні шари остьового волосся, та підшерсття на найвразливіших місцях на тілі тварини, це шия, спина , круп, найменше їх на боках, хвості , плечах, стегнах.
У результаті селекційного відбору, та впливання кліматичніих умов існування тварин, шерсть може сильно відрізнятись. та мати багато різновидів.
Для чого потрібен Тріммінг? Жорсткошерстні тварини , такі як шнауцери та деякі види тер’єрів володіють добре розвиненим підшерстям , дуже малою кількістю остьового волосся, та грубим покривним волоссям , яким вкрито майже все тіло, та якого в них на відміну від інших собак найбільше.
Ці волосини утворюють форму собаки, роблячи її при відростанні неохайною та брудною, лапи брудняться ущільнюючи покрів та перетворюються на зваляну повсть, засмічуються колючками , гілками , які дуже заважають тваринам рухатися та вільно пересуватись.
Тому потрібне штучне линяння , яке і є тріммінг!
У нашому салоні майстри дуже професійно підходять до тріммінгу собак, надають гарного вигляду тваринам , полегшують прибирання хазяям у побуті , та дають можливість собакам бути охайними.

Джерело: All-zoo.com

***

Чемпіонка Європи Наталка Лупу готується до материнства

***

Наталка Лупу – про Ріо-2016, СК «Гешко», чернівецькі мрії… (фото)

***

Незвичні автографи від Наталки Лупу на «Олімпійському уроці» під Че (фото)

***

Лупу дебютувала у… семиборстві, де виграла 800 м і… стрибки у висоту (фото)

***

Ріо-2016: Наталка Лупу зробила все можливе, щоби пробитися до фіналу (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.