Чернівчани виграли на виїзді матчі фіналу Б ВЮБЛ 2016/17 (фото)

0

На другому етапі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2000 р.н. і молодших чернівчани одержали дві перемоги у Кам’янці-Подільському суперників з Хмельницького.

 

Так сталось, що серед команд, які не пробились до наступного етапу боротьби за нагороди ВЮБЛ 2016/17 у цій віковій групі бажання і готовність зіграти за наступні місця виявили лише дві команди – чернівецький «Ірбіс-Старлайф» та ДЮСШ-1-БК «Скорпіони» (Хмельницький). Поки федерація вирішувала, як саме в таких умовах розігрувати місця у так званому фіналі Б, наставник чернівчан Геннадій Водовоз погодився провести два матчі на виїзді. Домовились зіграти у Кам’янці-Подільському – на Хмельниччині, у приблизно однаково віддаленого для обох команд місті.

«Ірбіс-Старлайф» зумів одержати перемогу в обох поєдинках. Особливо напруженим видався другий двобій, в якому підопічні Геннадія Водовоза, як кажуть, вирвали кінцівку.

Чи на цьому завершилась боротьба за наступні після фіналістів місця у цій віковій групі ВЮБЛ, чи, можливо, будуть ще ігри у Чернівцях, наразі невідомо. У будь-якому разі юні чернівецькі баскетболісти зробили серйозну заявку на перше місце у так званому фіналі Б.

Паралельно у Кам’янці-Подільському відбувся і суддівський семінар, в якому взяли участь і чернівецькі судді (у т.ч. Олександр Тюрін, Руслан Чехімський, Андрій Танащук, Геннадій Водовоз).

Кам’янець-Подільський

ДЮСШ-1-БК Скорпіони (Хмельницький) – Ірбіс (Чернівці) – 59:74 (13:26, 12:21, 16:22, 18:13)

ДЮСШ-1-БК Скорпіони (Хмельницький) – Ірбіс (Чернівці) – 62:64 (15:21, 17:17, 20:10, 10:16)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

Фото з семінару можна переглянути тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.