Вільна боротьба: Буковинці – на п’єдесталі Чемпіонату і Кубку України 2016

0

У Броварах Київської області відбулися Чемпіонат України серед чоловіків та Кубок України серед жінок з вільної боротьби 2016 р., де серед призерів були і буковинці.

sydorenko-yaschuk-sportbuk-com

У чоловічій ваговій категорії 125 кг вихованець першого заступника голови Заставнівської райдержадміністрації Василя Молдована – Павло Сидоренко (17.07.92), який останнім часом тренується у Львові під керівництвом Ігоря Білея, у півфіналі поступився Олександру Колдовському (Суми), а у матчі за «бронзу» здолав Михайла Даценка (Львів).

У цій же вазі чернівчанин Іван Снігур (11.05.96, Сергій Одинак) програв в 1/8 фіналу майбутньому переможцю Андрію Власову (Хмельницький), у втішній сітці спершу виграв у Данила Картавого (Харків), а у матчі за «бронзу» поступився Ярославу Пономаренку (Київ), тож у підсумку – 5 місце.

У жіночому Кубку України відзначилась вихованка тренера Чернівецької ДЮСШ Сергія Одинака – Богдана Ящук (11.08.94), яка у ваговій категорії 55 кг стала бронзовою призеркою. У півфіналі вона поступилась Марії Голуб (Херсон), а у матчі за «бронзу» перемогла Анастасію Кравченко (Київська обл.).

До речі, Павло Сидоренко цього року, як ми вже повідомляли, встиг наробити галасу і у сумо.

SportBuk.com

***

Заставнівський борець навів фурор у… сумо (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.