Вільна боротьба: Буковинки – на п’єдесталі Турніру ім. Б. Хмельницького 2016

0

Дві нагороди здобули представниці Буковини на відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби ім. Б. Хмельницького серед юнаків та дівчат 2000-2001 р. н., який відбувся у Хмельницькому.

Цим турніром, традиційно, кадети та кадетки завершують спортивний сезон. Тому, вже так 161204-borotba-hmelnytsiy-vynnykсклалось, що на останній виступ сезону з’їжджаються всі кращі спортсмени України. В цьому році в турнірі взяла участь також команда з м. Кишинева (Молдова).

Вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ успішно виступили на цьому престижному турнірі.

Знову свій високий клас підтвердили вихованки тренера-викладача Сергія Одинака, сестри-близнюки Соломія та Марія Винник.

У ваговій категорії до 52 кг. золоту нагороду виборола Соломія Винник, яка в першій же сутичці здолала опір чемпіонки України 2016 року, представниці Білої Церкви, в подальшому, отримавши ще дві перемоги над суперницями з Харківської та Львівської областей дійшла до фіналу, де впевнено перемогла представницю Донецької області.

Її сестра Марія Винник виступала у ваговій категорії до 49 кг. Здобувши перемоги над 160619-odynak-vynnyk-sportbuk-com-copyпредставницями Полтавської та Рівненської областей, в півфінальній сутичці в напруженій боротьбі поступилася представниці Донецької області, а в боротьбі за бронзу впевнено перемогла Львівську спортсменку.

Буковинок було нагороджено кубками, медалями та дипломами відповідних ступенів.

Вітаємо спортсменок та бажаємо подальших вдалих виступів на борцівському килимі!

Змагання відбулися 2-3.12.16.

Методист Т. О. Голосова

***

Вільна боротьба: Буковинці найвдаліше виступили на Спартакіаді школярів 2016 (фото)

***

Вільна боротьба: Чернівецькі близнючки – на національному п’єдесталі 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.