«Стільки не живуть», а він все виграє новорічний велокрос у Чернівцях (фото)

0

У 41-й раз буковинські велосипедисти проводжають «старий» рік змаганнями з велоспорту маунтенбайк, які традиційно у парку ім. Ю. Федьковича організовує заслужений тренер України Ілля Руссу (зі своїми помічниками і за підтримки облмолодьспортуправління).

 

Цікаво, що серед чоловіків ці змагання вже у дванадцятий раз поспіль виграє майстер спорту з 161230-velokros-chernivtsi-sportbuk-com-2-gomenukЧернівців Сергій Гоменюк. Як жартують з ним у цьому контексті колеги-велосипедисти, «стільки не живуть, а ти все виграєш».

Серед жінок кращою була новосельчанка Марчела Шпірка, яка успішно виступає у ВМХ велоспорті. Сенсаційна минулорічна переможниця Любов Бойко, яка відзначається універсальністю (лауреатка конкурсу «Льодова Королева 2013» (Міс фігурне катання), захоплюється фігурним катанням, вело- та пішоходним туризмом, походами в гори, і навіть працює періодично гірськолижним інструктором), цього разу фінішувала другою після Марчели. Таким чином, вони помінялися місцями порівняно з велокросом-2015.

Серед юніорів прогнозовано найшвидшим був Павло Лукан, який цього року став абсолютним чемпіоном України в юніорській номінації, був 13-м на чемпіонаті світу і завершив сезон 5-м в європейському рейтингу.

Також традиційно на цих змаганнях згаданий вище знаний фахівець Ілля Руссу виступає в ролі Діда Мороза, а після нагородження відбувається дружнє чаювання на природі.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161230-velokros-chernivtsi-sportbuk-com-2-gomenuk

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.