Дітей АТОвців запрошують 19 грудня покататися на ковзанах з сюрпризами

0

У понеділок, 19.12.16, діти учасників АТО запрошуються на чернівецький «Льодовий майданчик» для участі у спортивно-оздоровчому заході до Дня Святого Миколая.

150124-lyodoviy-maydanchyk-sportbuk-com-9

Безкоштовно покататися на ковзанах (з сюрпризами) пропонується дітям АТОвців середнього шкільного віку (5-8 класи, або й молодші, якщо вони мають мінімальні навички катання на ковзанах).

Увага! Перші 20 учасників, які зареєструються для участі у заході (за тел..: 0980777714, 0950777714), гарантовано отримають подарунки від представників громадського руху «Справедливість» (який, нагадаємо, надає безкоштовні юридичні консультації, правовий та соціальний захист, допомогу ветеранам АТО та їх родинам у «Будинку офіцерів» на площі Театральній, офіс 42).

Інші зареєстровані учасники отримають презенти від облцентру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України. Хто із титулованих спортсменів буде в почесних гостях заходу, – поки що залишається в «сюрпризній частині»:)

Крім цього, як зазначив власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, батьки або супроводжуючі учасників, за бажання, також зможуть покататися безкоштовно (сплативши лише за прокат ковзанів 30 грн.).

Реєстрація учасників – до суботи, 17 грудня (включно). Збір учасників на місці – у понеділок о 12:30.

SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.