Чернівецькі та франківські медики «зарубилися» у міні-футболі (фото)

0

У рамках підготовки до Чемпіонату України з міні-футболу серед лікарів, який відбудеться 9-10.12.16 у Хмельницькому, чернівецькі медики зіграли проти колег з Івано-Франківщини.

 

Пропагуючи здоровий спосіб життя та спорт на Буковині, Громадська організація “Буковинська футбольна асоціація медиків” минулої неділі приймала в команду збірну колег з Івано-Франківської області з міні-футболу, – повідомляє Віталій СМАНДИЧ.
Метою зустрічі було показати всім, що лікарі рекомендують і пропагують всім займатись фізичною культурою та спортом.  Футбольному поєдинку також сприяло те, що саме цим поєдинком команди могли порівняти сили та подивитись на свої можливості напередодні Чемпіонату України з міні-футболу серед лікарів, що проходитиме 9-10 грудня в м. Хмельницький.
Отож, організувавши товариський турнір серед трьох команд, а саме команда гостей – збірна лікарів з міні-футболу Івано-Франківської області, збірна лікарів з міні-футболу Чернівецької області “БукФАМ” та резерв БукФам всі учасники мали можливість спробувати власні сили в спортивній боротьбі.
Результати зустрічі:
Збірна лікарів Чернівецької області “БукФАМ” – Збірна лікарів Івано-Франківська – 5:5;
Збірна лікарів Івано-Франківська – резерв “БукФАМ” – 7:2;
Збірна лікарів Чернівецької області “БукФАМ” – резерв “БукФАМ” – 5:4.
ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161201-mini-medyky-chernivtsi-frankivsk

***

Буковинці зіграли за збірну лікарів України з футболу (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.