Буковинським олімпійцям 2016 сюрпризно додали по 100 тис. «брудними»

0

Приємний сюрприз до зимових свят 2016 піднесла місцева влада чернівецьким спортсменам-учасникам Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, яким «зненацька» виділили по 100 тис. грн. «брудними».

130307-pres-sportbuk-com-30-sichenikova-lupu

«Зненацька», тому що олімпійці не здогадувались про цей сюрприз, про який не знав навіть керівник міського спорту. Тобто мер Олексій Каспрук продовжує виправляти ситуацію після певних непорозумінь, які мали місце між місцевою владою та олімпійцями за попередньої влади – цього разу рішенням виконкому нашим трьом олімпійцям-2016 Наталці Лупу (легка атлетика), Лідії Січеніковій (стрільба з лука) та Руслані Цихоцькій (легка атлетика) виділили грошову винагороду в розмірі по 100 тис. грн. кожному («чистими» – в районі 80 тис.).

Наталка, Лідія та Руслана в унісон зізнались, що були приємно шоковані, коли їм повідомили про цю винагороду.

Нагадаємо, за підтримки Олексія Каспрука, учасникам Олімпійських ігор 2012 р. виділили по 10 тис. грн., потім кандидатам на участь в Олімпійських іграх 2016 – по 20 тис. грн. І ось тепер – такий 150605-Kaspruk-olimpiytsi-sportbuk.com (12)-Sichenikova-Kaspruk-Dorohova-Rudenko-Labovskiyприємний «додаток».

Крім цього, нагадаємо, у профільній міській Програмі на 2017-20 рр. передбачені кошти для вирішення житлових проблем буковинських олімпійців (спільно з обласною владою).

Це, як кажуть, не словом, а ділом;) Так тримати! Чекаємо нових приємних сюрпризів для спортивної гордості Чернівців і Буковини!;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Буковинських олімпійців забезпечать житлом (прийнята відповідна програма)

***

Міська влада виділила грошову допомогу кандидатам в олімпійці 2016

***

Міська влада підтримуватиме кандидатів на участь в Олімпіаді-2016

***

Каспрук обговорив з олімпійцями спортивні проекти за чаєм з «грошовим додатком»

***

У мера Чернівців – медаль чемпіонату Європи і олімпійські перспективи (фото)

***

Відео: Олімпійська чемпіонка Мерлені підтримала травмовану сестричку Лупу

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.