Футбол: Чернівці «засвітились» у скандальному «договорняку» у І лізі (відео)

0

Півмільйона доларів за тайм – приблизно стільки, за оцінками фахівців, заробили на одному таймі «договірного матчу» у першій лізі України, і в цій скандальній історії «засвітились» і Чернівці.

pro-futbol-2-2-sportbuk-com

Мова про матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт», в якому господарі і лідери І ліги перший тайм «відстояли» і, як виглядає, свідомо програли (0:1), а після перерви «понеслися» і забили у чужі ворота 3 голи. І це все, як свідчить аналіз подій, мало свій зв’язок із ставками…

Президент ФК «Гірник-Спорт» Петро Каплун зазначив, що на перший тайм, де знятий був найбільший куш, були чотири великі ставки – Кривий Ріг, Маріуполь, Київ і Чернівці.

Великі – це 70 тис. доларів (на коефіцієнт 11)… Президент клубу припускає, що «підняли» десь півмільйона доларів.

В обох клубах проводять внутрішні розслідування. У т.ч. із застосуванням «детектора брехні». «Гірник-Спорт» відкрився більше…

Головний тренер «Іллічівця» Олександр Севідов попросив відповідний футбольний орган розглянути і дати інформацію щодо матчу «Верес» – «Іллічівець», по якому до нього дійшла тривожна інформація.

Також кажуть, що є питання по матчу «Суми» – «Полтава». А загалом, як прозвучало у програмі «Профутбол» на «2+2», питання є до дуже великої кількості матчів у І лізі. І цю тему обіцяють продовжити.

Нагадаємо, що і деякі буковинські вболівальники висловлюють сумніви, чи не «грає на контору» іноді і чернівецька команда. Проте якщо знати більш-менш добре президента ФК «Буковина» Сергія Гринюка, можна не сумніватися, що він точно проти подібних «закулісних ігор». І здійснювати це можна було б хіба без відома президента, наскільки це можливо, враховуючи, що Сергій Гринюк сам займався футболом, фанатично відданий цьому виду спорту і знається на ньому дуже навіть непогано.

SportBuk.com

***

«Буковина» – «Колос»: специфічне суддівство, чутки про «борги» і «контору» (відео)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.