Футбол: 13.11.2016 «Буковина» приймає «Тернопіль»

0

У 19 турі першолігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» у неділю, 13.11.2016 р., приймає ФК «Тернопіль». Зустрічі чернівчан та тернополян називають «західноукраїнським дербі».

 

Початок матчу – о 14:00.

Квитки в онлайні (до слова, дешевше, ніж в касах!) можна придбати тут:161113-bukovyna-ternopil-afisha

13 листопада, як повідомляє прес-служба чернівецького клубу, “Буковина” зіграла лише два матчі і в обох наші земляки були сильнішими за суперників. І якщо перемога з великим рахунком над “Вересом” у 2005-му році в останній домашній грі   дозволила завершити рік на мажорній ноті, то звитяга у 1969-му відкрила чернівчанам шлях до півфіналу Кубка УРСР, адже у першій грі, в Кишиневі, буковинці поступились 1:3.

Ось що писала “Радянська Буковина” після гри:

“Після програшу в Кишиневі від «Молдови» з рахунком 3:1 чернівецька «Буковина», здавалося, вибуде з розіграшу на кубок республіки, встановленому на честь 25-річчя визволення України від фашистських загарбників.Сталося неочікуване – наші земляки переграли гостей у себе на полі, продемонструвавши цікавий і майстерний футбол.

Унікальний за гравецьким виконанням гол у ворота «Молдови» забив головою в «дев’ятку» Воронюк з подачі Семенова. Завершив переконливу перемогу «Буковини» нападаючий Рос. Він на 69 хвилині теж провів м’яч.”

Ось як грала “Буковина” 13 листопада:

1969 рік. Кубок УРСР. “Буковина” – “Молдова” Кишинів – 2:0   Володимир Воронюк, Віктор Рос

2005 рік. “Буковина” – “Верес” Рівне – 3:0   Василь Тофан, Олександр Білоус, Олег Керчу

***

Календар, результати і турнірне становище (І ліга) можна подивитися тут:

***

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.