Буковинські борці відзначились у Хмельницькому та Києві (фото)

0

П’ять нагород у Хмельницькому та одну (найвищого ґатунку) у Києві вибороли вихованці буковинської школи вільної боротьби минулих вихідних.

Хмельницький

18-19 листопада 2016 р. в м. Хмельницький відбувся ІІІ Всеукраїнський турнір з вільної 161119-borotba-hmeln-1боротьби серед хлопчиків 2004-2005 р.н. та хлопчиків 2006-2008 р.н. пам’яті Небесної сотні та загиблим під час проведення АТО. В турнірі взяли участь понад 400 учасників з  різних регіонів України. Протягом двох днів змагань на трьох килимах Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді точилася напружена боротьба.

Відзначилися  на цих змаганнях вихованці Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Серед юнаків у ваговій категорії до 30 кг., де було заявлено 25 учасників,  команду Чернівецької ОДЮСШ представляв Дмитро Клепак (тренер-викладач Сергій Одинак), який впевнено переміг в 5 сутичках та посів І місце.

Срібні нагороди здобули Кречуняк Єгор у ваговій категорії до 42 кг та Штефанчук Олег у ваговій категорії до 50 кг, які тренуються під керівництвом тренера-викладача Михайла Бушуляка.

Ще двоє учнів тренера-викладача Сергія Одинака стали бронзовими призерами турніру –  Сафроняк Микита у ваговій категорії до 47 кг та Пентелюк Василь – вагова категорія до 53 кг.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами відповідних ступенів.

***

Київ

19-20 листопада 2016 року в Києві відбувся Всеукраїнський турнір пам’яті срібного призера161119-borotba-klepakvalentyn-odynak Олімпійський ігор Євгена Бусловича серед юнаків 2002-2004р.н. Участь в змаганнях взяли кращі борці з усіх регіонів України.

Відзначився на цьому турнірі вихованець Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи Валентин Клепак (тренер-викладач Сергій Одинак), який зараз навчається у Вищому Броварському училищі фізичної культури та спорту. Виступаючи у ваговій категорії до 42 кг Валентин отримав перемоги в 5 сутичках та здобув золоту медаль турніру.

Щиро вітаємо юного спортсмена  та бажаємо подальших перемог та медалей на борцівському килимі.

Інструктор-методист Т. О. Голосова

***

Вільна боротьба: Буковинці найвдаліше виступили на Спартакіаді школярів 2016 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.