Карате: Буковинці привезли нагороди з Євро-2016 WADOKAI (фото)

0

П’ять нагород здобули представники буковинської школи карате на Чемпіонаті Європи за версією WADOKAI, який відбувся у бельгійському місті Льєж.

 

На це Євро-2016 помірятися силами та боротися за нагороди приїхали представники 15 країн. У складі збірної України виступали і 7 вихованців чернівецького клубу «ТАЙ-СЕН» (тренери – Руслан Білоскурський, Євген Мотовилін), які принесли до командної скарбнички 5 медалей!

Михайло Вепрюк виборов срібло серед юніорів до 76 кг, а Дмитро Карвацький срібну нагороду серед кадетів до 70 кг. Бронзовим призером став Михайло Панкратов серед кадетів до 63 кг, а Микола Мануїла серед кадетів +70 кг. Також в командному куміте бронзу в кадетах для України виборов Дмитро Карвацький (Тай-Сен, м. Чернівці), Ксенія Базелюк та Нікіта Філіпов (Чемпіон, м. Київ). За крок до медалі зупинився наймолодший представник клубу «Тай-Сен» – Артем Ілько. Він став п’ятим в категорії 10-11 років до 35 кг. П’ятими на Чемпіонаті Європи стали також Юлія Матушевська серед юніорок до 53 кг та Володимир Вакарюк в категорії 14-15 років до 57 кг. Їхня наполегливість і робота, переростають в позитивний досвід і довго не заставлять чекати найвищого результату!

Змагання відбулися 5.11.2016 р.

Інфорамцію SportBuk.com надав клуб «ТАЙ-СЕН».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

2016-euro-wadokai-sportbuk-com-9

***

Карате: Чернівчани відзначились на «Sen-Bin Cup 2016» (фото)

***

Карате: Чернівецький клуб виграв «Bihor Open & Champions Tоurnament 2016» (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.