Борцю проти олімпійських банерів… дали премію 105% і – на звільнення (відео)

1

Керівник міської Інспекції з благоустрою Сергій Обшанський, який тепер відомий у спортивних колах як борець проти олімпійських банерів, під час сесії Чернівецької міської ради 27.10.16 у кулуарах образив депутатку, вилив воду у т.ч. на прокурора та інших присутніх поруч, після чого з сесійної трибуни прозвучав заклик звільнити зухвалого чиновника, і це підтримала більшість депутатів.

Після резонансних скандальних «розбірок» за участю цього керівника («розгін» бабусь, боротьба 161027-obshansjkiy-sesia-fb-fotoпроти олімпійських банерів, штрафи за очевидні позитивні справи, «безпредельна» евакуація торгових кіосків тощо) Сергій Обшанський… отримав за жовтень премію 105% (розпорядження міського голови від 21.10.16 №1457-к), – повідомляється на fakty.cv.ua. І вже за декілька днів, під час сесії міської ради 27.10.16, відповідно до заяви керівника фракції «Батьківщина» Олександра Пуршаги та очевидців, «відзначився» тим, що образив в кулуарах депутата міськради, вилив воду попутно і на прокурора та активіста, а потім у мікрофон пояснив, що на його адресу були висловлені нецензурні слова, після чого. Мовляв, він випадково зачепив склянку з водою і вона вилилась на сусідів. Ці пояснення викликали сміх у свідків інциденту (і не лише).

Олександр Пуршага заявив, що якщо мер негайно не звільнить Обшанського, фракція «Батьківщина» на знак протесту не братиме участь у голосуваннях.

Юлія Сафтенко запропонувала оперативно зібрати профільну комісію і в присутності учасників інциденту розглянути конфліктну ситуацію і дати свою оцінку. Для цього була оголошена перерва.

Нагадаємо, днями підлеглі Обшанського «наїхали» на підприємці-інваліда І групи Сергія Романовського – за те, що він перед орендованим офісом за великим екраном на площі Філармонії облаштував гарний куточок, який подобається відвідувачам і біля якого нерідко фотографуються туристи. Пізніше Обшанський попросив пробачення у Романовського за некоректні дії підлеглих. Але сам «головний інспектор» з благоустрою, як бачимо, продовжує поводитися некоректно…

Після розгляду інциденту Юлія Сафтенко повідомила, що комісія рекомендує міському голові звільнити зухвалого чиновника. Це рішення підтримала більшість присутніх у залі депутатів.

Джерело: fakty.cv.ua

***

***

У Чернівцях викрали олімпійські банери з Соборної площі…

***

У Чернівцях викрали олімпійські банери з Соборної площі…

***

Чиновники атакують інваліда І групи… за красу на площі Філармонії

***

Вимоги до вивісок не стосуються «обраних»?..

***

Міська влада помстилась Гешку за критику «зникненням» олімпійських банерів?

***

Активіст пояснив, чому міська влада ігнорує «захоплення дороги і тротуару»

***

«Все має бути в рамках закону» в Україні звучить, як знущання (відео)

***

Депутати контролюватимуть роботу скандальної Інспекції з благоустрою (відео)

***

«Борець з бабусями» з міської влади змінив місце роботи зятя Чинуша

***

На працівника Інспекції благоустрою «наїхали», заступившись за бабусь? (відео)

***

1 Comment
  1. Андрій says

    Нормальне явище, правильно зробили… Ще треба зняти звідти Чинуша , Чесанова, Михайлішина , Бешлея, …. Вони багато зробили для себе, для людей майже нічого.. Так само зараз роблять Бурбаки – Каспруки.. Брязкало там теж свій інтерес має, всі вони там одинакові, чи не так???

Leave A Reply

Your email address will not be published.