«Сексапільний» фінал обласних сільських ігор 2016 у Кіцмані (фото)

0

Останніми у фіналі обласних сільських ігор 2016, який відбувся 4.09.16 у Кіцмані, нагороди розіграли волейболістки.

 

Саме жіночий волейбольний турнір в рамках сільських ігор затягнувся найдовше (у більшості ігор переможець визначався лише на тай-брейку – у вирішальній короткій партії). Зрештою, перше місце вперше в новітній історії цих змагань вибороли «сексапільні» волейболістки з Хотинського району (серед яких були віце-міс спорт Буковина Лілія Щербата, знана місцева волейболістка Крістіна Колісник та інші красуні). Срібні нагороди у новосельчанок, бронзові – у команди Путильського району.

У чоловіків прогнозовано перше місце здобули представники Новоселицького району. «Срібло» – у команди Хотинського району, «бронза» – у Сторожинецького району.

Традиційно великий інтерес викликають вирішальні поєдинки футбольного турніру в рамках обласних сільських ігор. На фінальну частину традиційно залишають «розборки» між чотирма кращими командами.

У півфіналі вболівальники «жаліли» новосельчан, які, маючи ігрову перевагу, не змогли обіграти команду Кельменецького району в основний час. У серії пенальті вели. Була можливість закінчити її достроково, коли останнім ударом основної серії кельменчанин відправив м’яча майже в руки новоселицькому голкіперу, але удар був сильним і шкіряна куля все-таки пробила руки і залетіла у сітку. Заключний удар новосельчан, який міг стати переможним, прийшовся вище воріт. А вже у боротьбі до першого промаху міцнішими виявились нерви у представників Кельменеччини.

Натомість матч за 3 місце новоселицькі футболісти по пенальті виграли. А у фіналі господарі кіцманчани впевнено здолали кельменчан.

Інші результати будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для переходу в фотогалерею натисніть на фото):

160904-silski-igry-sportbuk.com (627)-Scherbata-copy

***

Фото: Сенсації та закономірності у фіналі обласних сільських ігор 2013 р.

***

Фінал сільських ігор: Наталка Лупу стала свідком сенсацій і автором сюрпризів

***

Фото: Обласні сільські ігри 2012 (почесний гість – Наталія Лупу)

***

Відео: Фінал обласних сільських спортивних ігор-2010 у Новоселиці

***

Фото: Фінал обласних сільських спортивних ігор-2010 у Новоселиці

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.