Резервісти «Буковини» припинили боротьбу за нагороди чемпіонату області 2016

0

Завершилися матчі І групового етапу Чемпіонату Чернівецької області з футболу серед аматорів сезону 2016 року.

Нагадаємо, на цьому етапі команди-учасниці були поділені на дві групи по шість команд і за результатами І етапу по три кращих команди мають продовжувати боротьбу за чемпіонський титул, а по три останніх – зійтися у групі в боротьбі за 7-12 місця. При цьому на ІІ етапі враховуються тільки ті очки, які були здобуті в матчах проти двох інших команд-учасниць фінальної «пульки».

Отже, від групи «Захід» до групи за 1-6 місця вийшли ФК «Університет» (Чернівці), ФК «Іванківці» та «Колос-Підгір’я» (Сторожинець), а від групи «Схід»ФК «Волока», ФСК «Слобода» й новоселицький «Колос». Відповідно у групі за 7-12 місця зіграють: від «Заходу» – ФК «Карпати-ДЛГ» (Путила), «Вижниця-Черемош» та ФК «Мрія-Заставна», від «Сходу» – «Спарта-Буковина» (Чернівці), «Велес» (Кельменці) та «Драгуш Воде» (Герца).

Не можна не відмітити більше ніж впевнені перемоги у своїх групах чернівецького «Університету» й ФК «Волока»: «студенти» не програли жодного матчу, одну гру зіграли внічию, пропустили в 10 матчах лише одного м’яча й на фініші етапу мали солідний відрив від найближчого переслідувача – ФК «Іванківці» – у 9 (!) очок! Ще більша перевага була у футболістів з Волоки: 10 перемог у десяти поєдинках (!), відрив від ФСК «Слобода», що посів друге місце на «Сході», у 12 (!!!) очок, різниця забитих-пропущених м’ячів сягала 34 (!!!) м’ячі при 39-х забитих!

Зазначимо й вдалу гру в чемпіонаті обидвох команд із Новоселицького району – ФСК «Слобода» й новоселицького «Колоса». Вони на фініші І етапу мали доволі солідний відрив від «Спарти-Буковини» відповідно у 8 та 6 очок. Тепер ці команди посперечаються за медалі чемпіонату.

Однозначно вартує уваги гра дебютанта чемпіонату Чернівецької області ФК «Іванківці»! Вже у першому своєму сезоні на такому високому рівні іванківчани вибороли за підсумками І етапу друге місце й тепер теж мають непогані шанси здобути в дебютному сезоні комплект нагород чемпіонату!

Лише трішечки – однієї перемоги – не вистачило для виходу до фінальної «пульки» путильському ФК «Карпати-ДЛГ». В якості такого собі бонусу (якщо це можна так назвати J ) путильська команда розпочне ІІ етап у якості лідера групи за 7-12 місця.

А єдиною командою без перемог на І етапі стала «Драгуш Воде» з Герци – 2 нічиї та 8 поразок. Але при цьому по кількості пропущених м’ячів кращими за аутсайдера стали лише футболісти з Волоки, які виграли групу «Схід»!

Усі результати матчів І групового етапу Чемпіонату Чернівецької області з футболу серед аматорів сезону 2016 року, турнірні таблиці й розклад матчів ІІ етапу можна побачити на офіційному сайті Чернівецької обласної федерації футболу.

Знову ж таки хочеться не забути про «фейр-плей»: не зважаючи на високий рівень змагань і запеклу боротьбу в більшості матчів чемпіонату області відмічаємо відносно малу кількість «карток», показаних арбітрами, і відсутність конфліктів чи серйозних суперечок між опонентами. Толерантність, повага до суперника й чиста гра на Буковині рулять!!! J

Другий етап чемпіонату розпочинається вже за тиждень – 16-17 вересня. В матчах І туру ІІ етапу команди «Заходу» прийматимуть на своїх полях суперників зі «Сходу»:

Група за 1-6 місця:

ФК «Університет» Чернівці – «Колос» Новоселиця, ФК «Іванківці» – ФСК «Слобода», «Колос-Підгір’я» Сторожинець – ФК «Волока»

Група за 7-12 місця:

«Драгуш Воде» Герца – ФК «Карпати-ДЛГ» Путила, ФК «Мрія-Заставна» – «Спарта-Буковина» Чернівці, «Вижниця-Черемош» – «Велес» Кельменці

Альберт Комарі, спеціально для ЧОФФ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

160902-futbol-obl-k-sportbuk-com-12

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.