Футбол: Визначились півфіналісти Кубку області 2016 (фото)

0

Два з чотирьох двоматчевих двобоїв у чвертьфіналі Кубку області з футболу 2016 увінчалися серією пенальті. І лише в одній парі переможець визначився фактично після першого матчу.

 

Лише «футбольна лотерея» допомогла розібратися з путівкою до півфіналу у Заставні, де місцева команда після «сухої» нічиєї проти ФК «Карпати-ДЛГ» і повторення цього результату вдома святкувала перемогу в серії пенальті. Аналогічно до пенальті дійшла справа у Чернівцях на стадіоні «Юність» («Гарт»), де команда Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича після 1:1 на виїзді проти резервістів «Буковини» вдома змушена була відігруватися.

Додатковий час рахунку не змінив, тож били пенальті. Розпочинали студенти. Другий удар вони не реалізували (воротар), але це саме повторила «Спарта-Буковина-2». Третій «Університет» знову не збив (штанга), але і резервісти головної команди не вийшли вперед (воротар). Після 5-ти ударів далі вже пішло «до забитого». Восьмий удар «спартівця» вивів у півфінал «Університет» (воротар відбив цей пенальті).

У чвертьфіналі, як повідомив Дмитро ГІТЕЛЬМАН, зафіксовані наступні результати:

9.09.16.

«Колос-Підгір’я» – ФК «Іванківці» – 0:2 (1:2)

10.09.16.

ФК «Університет» – «Спарта-Буковина» – 1:1 (перший матч – 1:1, дод. час – рахунок не змінився, пен. – 4:3)

ФК «Мрія-Заставна» – ФК «Карпати-ДЛГ» – 0:0 (0:0, пен. – 4:3)

«Волока» – «Колос» Н. – +:- (3:1)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

160910-futbol-kubok-univer-sparta-sportbuk-com-37-copy

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.