Фіналістка Ріо-2016 просить відремонтувати зіпсовані концертом «ОЕ» л/а доріжки

0

Після концерту популярної групи «Океан Ельзи» легкоатлетичні доріжки стадіону в Чернігові виявились пошкодженими, у зв’язку з чим фіналістка Олімпійських ігор 2016 р. в естафеті 4х400 м Ольга Бібік публічно звернулась до мера міста.

 

Ось що написала з цього приводу бігунка Ольга Бібік (мовою оригіналу):

Концерти на стадіонах - не завжди суцільний позитив...
Концерти на стадіонах – не завжди суцільний позитив…

«Уважаемый мер города, господин Атрошенко Владислав Анатолиевич! В связи с тем, что после концерта “Океана Эльзы” были испорчены беговые дорожки прошу в кратчайший срок произвести их ремонт. До наступления морозов и снегопада сделать нужно это быстрее, т.к зима окончательно все разрушит и дорожка будет похожа на “вздутый мяч”. И опять спортсменам негде будет заниматься и проводить соревнования! Вы должны понимать, что если Вы нам не поможете в этом и проигнорируете, то через короткий промежуток времени стадиона, как профессионального, не станет! Долго ждали, когда же постелют беговые дорожки. Ждали 8 лет!!! Радость наша была недолгой….
Я, Бибик Ольга Анатольевна, мастер спорта международного класса, финалистка 31 Олимпийских игр в Рио, прошу на коленях Вас, не игнорируйте моё письмо к Вам!
Я готовлюсь на Олимпийские игры в Токио 2020, хотелось бы работать именно в родном городе!
Я ЖДУ ОТ ВАС ОТВЕТА!»

Нижче, вже в дискусії, Ольга уточнила, що «у нас мер міста дуже хороший, просто хочу, щоби почули».

Спортсменка нині перебуває в Греції, фото зіпсованих доріжок їй передали колеги-земляки. Один з користувачів вже попросив Ольгу надіслати скан копію, щоби він заніс в мерію.

Цікаво, що у Чернівцях є відома спортсменка – майже «повна тезка» фіналістки Ігор-2016. Мова про Ольгу Бибик, яка свого часу була рекордсменкою області з бігу на 800 м (її рекорд побила Наталка Лупу), її син Тарас Бибик – срібний призер чемпіонату Європи U-23 на тій же 800-метрівці, сама Ольга Іванівна тепер працює головним спеціалістом в обласному центрі «Спорт для всіх». За виступами Ольги Бібік Ольга Бибик стежить:)

У Чернівцях незабаром теж буде концерт «ОЕ» на стадіоні «Буковина». Але за чернівецькі доріжки можна сильно не переживати – вони вже «допотопні» і давно потребують заміни

SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.