Буковинська миля 2016: зіркова реєстрація, парклет-проблема, футболки-вишиванки

0

Наймасовіше на «Буковинську милю 2016» заявилась садгірська ЗОШ №37, чиїх представників попередньо зареєструвались аж 109! Як лідерам за масовістю, номери їм прямо у школі вручив зірковий керівник проекту «Буковинська миля» Іван Гешко.

 

Цього ж дня, 23.09.16, стало відомо, що місцева влада не може прибрати з траси чемпіонату України з бігу на 1 милю парклет… Під час весняного Бігу Миру парклет вже стояв там, і деякі учасники Естафети Миру ледь не травмувалися на дистанції… Після змагань про цю проблему повідомили міській владі. Організаторів запевнили, що восени, коли на цій же трасі відбуватиметься чемпіонат України, парклет приберуть. Не виконали…

До бізнесменів, які його встановили, питань в принципі немає – вони зробили все з дозволу влади. Тепер вони ж, слід віддати належне, роблять залежне від них, аби допомогти організаторам «Буковинської милі» і чемпіонату України з бігу на 1 милю вирішити проблему парклету на дистанції.

Ну, і про приємніше: ексклюзивні футболки-вишиванки (від «Шеврон Точка Два»), які будуть, зокрема, розіграні серед учасників масового забігу «Буковинська миля», вже готові і чекають своїх нових власників;)

Нагадуємо, реєстрація на місці – у неділю, 25 вересня, з 9:30 до 11:00. Удачі!

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (ЗОШ №37, для перегляду натиснути на фото):

160923-bukovyna-mile-zos-37-sportbuk-com-10-copy

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (парклет):

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (футболки-вишиванки):

160924-bukovyna-vyshyvanka-sportbuk-com-3-copy

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.