Футбол: Янчик і Кифяк про матч «Волока» – «Колос» 26.08.16

0

Колишній гравець «Буковини» Володимир Кифяк, який повернувся до новоселиць кого «Колосу», після виїзного поєдинку проти лідера ФК «Волока» зауважив, що при певному везінні вони могли зіграти унічию або навіть перемогти фаворита.

 

– Володимире, вітаю з дебютом в новій-старій команді, з поверненням на першість області. Твій коментар щодо сьогоднішньої гри…

– Гарно дякую за привітання. Гра для нас була досить важною, команда господарів видно було, що сильніша на даний момент. Звичайно, як то часто буває в футболі, при певному везінні ми могли б зіграти унічию, чи навіть перемогти, проте дива не сталося. Потрібно бути реалістами. Результат вважаю закономірним, проте одного нашого бажання не вистачило.

– Які ваші відчуття від гри на зовсім іншій позиції на полі, тому що ми знаємо, що за часів вашої професіональної кар’єри були нападником?..

– Позиція нова відносно, тому що і в ФК Буковині доводилось грати на схожому місці, та і в інших командах грав зі схожими функціями. Звичайно, більш комфортніше почуваю себе в нападі, так позиція нехарактерна для мене, але не скажеш, що я не знав своїх функцій і як діяти в тій чи іншій ситуації. В любому випадку я намагався виконувати настанови головного тренера команди.

– Як оціниш свою власну гру?

– Якщо команда програла, значить зіграв погано. Ми одна команда, одне ціле.

– Що можна сказати про рівень першості області, виріс він чи навпаки впав за той час, коли ви виступали на іншому рівні?

– По одній грі доволі важко сказати, з першого погляду здається, що суттєвих змін не відбулось…

– А про вашу команду що можеш сказати?

– Доволі пристойна команда, яка знаходиться у верхній частині таблиці. Всіх гравців я знаю по першості Новоселецького району, тому ніяких проблем з адаптацією не було.

– Які задачі поставлені перед командою в цьому сезоні?

– Першу задачу, наскільки я розумію, команда вже виконала, вийшла в плеф-оф чи другий етап, не знаю як зараз правильно сказати. Коли вже будем грати фінальну частину, напевно, будуть озвучені задачі. Мені поки що ніхто не говорив про конкретну мету. В любому випадку за медалі повинні боротися.

– Удачі вам і вашій команді в наступних іграх!!!

З м’ячем Сергій Янчик
З м’ячем Сергій Янчик

– Дякую.

 

Сергій Янчик, капітан ФК «Волока», граючий тренер команди (Микола Головачук був відсутній):

Набрали важливі три очки, тим більше, враховуючи нову систему проведення чемпіонату. В першому таймі було дуже багато помилок зі сторони наших лідерів, тому і не вдавалося тривалий час відкрити рахунок. Потрібно реалізовувати гольові моменти. Взагалі важка гра, враховуючи, що команда три місяці не збиралася разом. Але, думаю, будем набирати обертів з кожною грою і вдасться виконати поставлені задачі. Щодо суперника, то фактично моментів у Новоселиці не було, тільки один самі собі “привезли”.

Записав Дмитро МЕЛЬНИЧУК

Звіт про матч та фото можна переглянути тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:160826-Voloka-Kolos-Kyfyak-sportbuk.com-copy

***

Футбол: На Буковині знайшли резерви для збірної Шеви:) (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.