Футбол: У Лізі чемпіонів Буковини без очкових втрат йдуть 2 команди (фото)

0

Максимальну кількість очок наразі у Лізі чемпіонів районів Чернівецької області з футболу набрали «Біла-Урожай» та «Неполоківці».

160818-futbol-Liga-rayoniv-K-sportbuk.com (4)-mini

Завершився черговий тур цьогорічної Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області з футболу. Турнір, який було започатковано чотири роки тому (адже ця Ліга Чемпіонів – вже V за ліком), на Буковині прижився й тепер є не менш популярним за чемпіонат області. Перші два тури видалися цікавими, не обійшлося й без сенсаційних результатів, тому буковинські шанувальники футболу з нетерпінням очікують на продовження турніру.

Цього року в Лізі Чемпіонів грає 12 команд із Глибоцького, Герцаївського, Хотинського, Сторожинецького, Кіцманського, Кельменецького та Новоселицького районів і міста Чернівців.

Радує відвідуваність матчів турніру. Навіть у дощову погоду поєдинки буковинської Ліги Чемпіонів відвідує доволі велика кількість глядачів, причому вболівальники масово виїжджають підтримувати свої команди навіть до інших районів. Цьому можуть позаздрити навіть чемпіонати серед професійних команд!

Вже перший тур приніс неочікуваний результат. У групі «С» чемпіон міста Чернівців «Дрім-Тім» несподівано поступився ФК «Тереблече» з Глибоцького району на своєму полі з рахунком 1:2. Щоправда, «дрімтімівці» частково реабілітувалися вже в наступному турі виїзною перемогою над «Буковинською надією-Фортуною», але більша частина турніру ще попереду і боротьба за вихід із групи обіцяє бути доволі напруженою.

Ще більша несподіванка очікувала на поціновувачів буковинського футболу у другому турі. Дебютант змагань – ФК «Неполоківці» з Кіцманського району – по-справжньому «нокаутував» триразового переможця Ліги Чемпіонів Чернівецької області ФК «Старий Вовчинець» із Глибоцького району, та ще й на його полі! Домінували неполоківчани протягом усього матчу: перший тайм виграли з рахунком 0:2, потім рахунок змінювався від 0:3 до 1:5, а остаточні цифри на табло – 2:5 на користь команди з Кіцманщини!

Загалом, майже в усіх матчах команди демонструють видовищний та комбінаційний футбол, тому запрошуємо шанувальників нашого улюбленого виду спорту Чернівецької області на матчі Ліги Чемпіонів-2016. Впевнені, ви не залишитеся розчарованими!

Альберт КОМАРІ

III тур 18.08 (четвер) 

Група «А»

ФК «Купка» – «Біла-Урожай» – 1:4

Група «Б»

ФК «Магала» – ФК «Волока» – 0:0

Група «С»

«Буковинська надія-Фортуна» – «Дрім-Тім» – 0:1

Група «D»

ФК «Старий Вовчинець» – ФК «Неполоківці» – 2:5

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Усі результати, турнірне становище та календар Ліги чемпіонів Буковини 2016 можна переглянути тут:

***

«Головний спортсмен» Чернівців забив переможний гол у Лізі чемпіонів 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.