Кравацька розказала про Чернівці і надпис на долоні на олімпійському п’єдесталі (фото)

0

Срібна призерка Олімпійських ігор 2016 у командних змаганнях з фехтування (шабля) Олена Кравацька, яка є уродженкою Чернівців, пояснила, що вони з подругами по збірній хотіли сказати надписом на долонях на олімпійському п’єдесталі. І не лише.

160813-Rio-Kravatska-Ko-sportbuk.com (1)-copy

Відповідаючи на запитання SportBuk.com, чи багато родичів залишилось у Чернівцях, титулована шаблістка сказала: «Так, багато, майже всі. В Одесі тільки мама, тато і брат!» Олена Кравацька зауважила, що збирається заїхати до чернівецьких родичів при першій ліпшій нагоді, що з Ріо теж встигла поспілкуватися з деякими з них, і навіть відіслала декілька фотографій з омріяною олімпійською нагородою.

А що ж то за надпис на долонях демонстрували наші шаблістки на олімпійському п’єдесталі? Ось що про це написала Олена Кравацька (мовою оригіналу):

«Сегодня я спала с медалью под подушкой и проснулась со слезами на глазах, но от счастья и от радости, и понимая, что это не сон?…до сих пор трудно в это поверить, эмоции  просто 160813-Rio-Kravatska-medal-sportbuk.com (4)-copyпереполняют!!!
“А.Б” наши надписи на ладошках, немного расшифрую, это наш психолог Колосов Андрей Борисович, которому мы безумно благодарны за то, что прошли этот путь вместе, за всю его поддержку, помощь и отдачу, на самом деле – это универсальный человек и без него бы мы не справились, также огромное спасибо всем нашим тренерам и отдельно Гутцайту Вадиму Марковичу.
И я еще раз хочу поблагодарить всех-всех наших болельщиков, нам жаль, что не смогли принести золото Украине, но у нас есть #Tokyo2020»

А ось перші публічні емоції Оленки після нагородження:

«Ееееее??? просто нет слов, я долго думала с чего начать этот пост… И я благодарю всю Украину за эту мощную поддержку и переживания!!!!
Я безумно счастлива. Конечно, это не золото (но это – олимпийская медаль, к которой я и наша команда шли очень долго и трудно!
Мы благодарим всю нашу страну, и низкий вам поклон, за такую поддержку!!!!
Это было не реально трудно, но эта медаль того стоит!!!!!
Я безумно люблю свою #dream#team и своих любимых девочек @alina_komashchuk @olenavoronina @olgakharlan, спасибо вам мои “золотые” девочки за все!!! !???? Я вас люблю и вы лучшие???»

Нагадаємо, до срібного складу збірної України з фехтування (шабля) увійшли Ольга Харлан (4.09.90, Миколаїв/Київ), Аліна Комащук (24.04.93, Хмельницька обл.), Олена Кравацька (22.06.92, Одеса) та Олена Вороніна (5.05.1990, Харків).

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Ріо-2016: Уродженка Чернівців – срібна призерка Олімпійських ігор! (відео)

***

Розклад виступів буковинців на Олімпіаді-2016 у Ріо-де-Жанейро

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.