Лучниці-міжнародниці потрібна допомога у боротьбі з хворобою…

0

Перша лучниця, якій вдавалось в юнацькому віці вигравати дорослий Кубок України, змушена боротися з підступною хворобою і потребує підтримки та допомоги.

ArininaAlla-sportbuk

Мова про майстра спорту міжнародного класу Аллу Арініну, яка працює тренером у Чернівецькій СДЮШОР зі стрільби з лука. І подає приклад юним лучницям, виступаючи в ролі «граючого тренера».

Ще в травні 2016 р. Алла Арініна виступала на представницьких міжнародних змаганнях «Кубок Буковини». А в липні дізналась про злоякісну пухлину і тепер мусить вести боротьбу не на спортивній арені, а проти підступної хвороби…

Про цю прикрість SportBuk.com повідомив Заслужений тренер України і наставник нашої олімпійки Лідії Січенікової-Косташ – Олег Осипенко. За його словами, Аллі вже зробили першу «хімію». Попереду ще декілька етапів лікування та, напевно, операція, яка попередньо запланована на жовтень цього року.

Звісно, для тренера-бюджетника і молодої мами (донька цього року має піти в 1 клас) нереально боротися проти такої хвороби без матеріальної підтримки від друзів та небайдужих!

Колеги по «спортивному цеху» вже почали скидатися, хто як може. І просять долучитися та підтримати молоду спортсменку і тренера.

Хто має бажання і можливість, – ось реквізити картки ПриватБанк:

5168 7555 2562 3803 (Арініна Алла Михайлівна).

Дякуємо за небайдужість!

Leave A Reply

Your email address will not be published.