«Буковина» з «повним лазаретом» невдало стартувала у І лізі 2016/17 (фото)

5

У стартовому турі першолігової першості України з футболу сезону-2016/17 чернівецька «Буковина» у неділю, 24 липня, приймала «Верес» (Рівне).

Євгеній Немтінов та Ігор Бойчук
Євгеній Немтінов та Ігор Бойчук

На жаль, чернівецькій команді не могли допомогти у цій зустрічі одразу 5 травмованих і хворих гравців. Плюс ще й новий головний тренер Сергій Шищенко через проблеми зі здоров’ям не зміг бути присутнім на матчі…

Можливо, цей «негативний багаж» так вплинув, що в дебюті звітної гри значно гостріше в атаці діяли гості з Рівного. Проте, оговтавшись після декількох нереалізованих «Вересом» так званих «стовідсоткових нагод для взяття воріт», буковинці відповіли своїми супер моментами. Але, на жаль, також не зуміли довести справу до результативного завершення.

А ось після перерви реально небезпечних атак було суттєво більше у гостей. І, зрештою, не без помилок оборони, «Верес» таки забив гол, який став єдиним і переможним.

Окремо можна згадати ряд епізодів, в яких головний суддя Михайло Митровський з Ужгорода явно симпатизував «Вересу» (зокрема, не наважився призначити пенальті в його ворота, хоча привід був, здавалося, достатньо очевидним). Щоправда, був і момент, коли гості вимагали призначення пенальті у ворота «Буковини», нібито за гру рукою.

Як би там не було, перший матч після повернення до І ліги «Буковина», на жаль, програла. Але це лише початок. Сподіваємось і віримо, що кращі матчі «Буковини» цього сезону – попереду! І не забуваймо, що підтримувати рідну команду треба саме тоді, коли їй важко!

Інформація буде доповнена.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Буковина” – “Верес” 24.07.16. Фото: Анатолій Бойда

***

***

Відео: «Буковина» – «Верес» (Рівне) 24.07.16 – у прямому ефірі

***

ФК «Буковина»: представлення новачків і плани на сезон-2016/17 (відео, фото)

***

5 Comments
  1. bob says

    Если бы при Зайце играли Черновицкие сейчас бы у нас была очень приличная команда. Хочется задать вопрос Гринику вопрос- зачем брать таких приезжих футболистов?.У нас половина команды из Волоки посильнее будет а Орловский Лакуста почему в Вересе.Может не собирать всех кто ни кому не нужен и тратить им на питание и прживание а собрать всех своих сделать им более-менее зарплату и требовавть с них результат..Не спорю надо брать: легионеров: но они должны быть на две головы сильнее наших…..

  2. Вболівальник says

    Лиш Гринюка вже не трогайте! Скільки він робить для цієї Буковини, то болтунам надто далеко, щоби ще критикувати…

  3. bob says

    Ну если честно знаю Сергея лично и очень хорошо и от этого обидно вдвойне.

  4. dok says

    У мене є питання . Чому саме цю гру контори зняли за 2 години до початку матчу?

    1. Цікаво, хто може на цю тему інформацію надати? Я маю щастя взагалі не цікавитися тими конторами:) Як правило, дороге це задоволення:) 

Leave A Reply

Your email address will not be published.