Як у Чернівцях вболівали за Україну у матчі проти Німеччини (фото, відео)

0

Фінальну частину Євро-2016 у Франції збірна України розпочала 12 червня у м. Лілль матчем проти чинних чемпіонів світу німців.

 

На трибунах стадіону «П’єр-Моруа» Буковина, як ми вже повідомляли, теж була представлена не 160612-Euro-Ger-Ukr-Nashe-pyvo-sportbuk.com (22)-Shaleev-copyодним і не двома вболівальниками. Але основна буковинська «футбольна торсида», звісно, вболівала вдома. У тому числі колективно – наприклад, у фан-зоні на площі Філармонії та в місцях колективного перегляду спортивних подій.

У пабі «Наше пиво» («Баварія») у конкурсі «футбольних провидців», в якому можуть брати участь всі відвідувачі, на кону велосипед. Також там пригощають за кожен забитий гол збірної України, плюс за перші голи наших сусідів (за винятком поляків, які є прямими суперниками у підгрупі) та за голи у ворота збірної Росії.

За Україну в вдобої проти Німеччини у «Нашому пиві» вболівав і… швейцарець Roger Locher (Роджер Лохер), зі своєю супутницею Яною з с. Ставчани Кіцманського району. Вони познайомились в Іспанії, де буковинка відпочивала, а швейцарець гостював у брата. Покохали один одного і вже 16 років живуть разом у Швейцарії, а 9 місяців тому у них народився «маленький футболіст»:) Роджер сам захоплюється футболом, грає за місцеву аматорську команду. А нещодавно був делегований від свого футбольного колективу до збірної футбольних ветеранів (за яку грали і колишні зіркові футболісти) на благодійний матч проти збірної діючих хокеїстів. Виграли футболісти (це якщо про рахунок) та ті, для кого зібрали кошти.

На Буковині швейцарсько-українська пара буває практично щороку. Роджеру тут дуже подобається. Він вже вивчив деякі українські слова. Дивився матч у формі збірної України. І охочіше навіть спілкувався про гру українців, яку оцінив дуже високо, ніж про переможний матч Швейцарії проти Албанії (ту гру швейцарці жартома називали «Албанія проти Албанії», а ще там два брати грали за різні збірні, що є супер рідкістю).

Повертаючись до матчу Німеччина – Україна і колективний перегляд у «Нашому пиві». Звісно, співали тут і «хіт» про керманича сусідньої країни:) Але найприємніше було, коли відвідувачі зненацька починали скандувати: «Україна! Україна!», або співати гімн України!

Наша збірна направду зіграла гідно проти чемпіонів світу! І заслуговували на кращий результат. Принаймні, нагоди для взяття воріт у наших футболістів були. Плюс пенальті могли дати, коли німецький голкіпер заблокував у власному штрафному майданчику Селезньова. Але… Англієць не наважився вказати на «точку». Та й не дивно – судді, як правило, трохи «тягнуть» за фаворитів…

Що ж, з надією очікуємо наступних поєдинків збірної України на Євро-2016. І сподіваємось, що пророчими будуть слова екс-депутата міськради – віце-президента ФСК «Буковина» Романа Дріня, який разом з іншими земляками вболівав за нашу збірну у Ліллі: «Прорвемось!»

Авторам влучного прогнозу результату Німеччина – Україна зараховували подвійні бали у загальному заліку конкурсу прогнозів і презентували потрійний «пивний бонус».

2:0 спрогнозували і «пароль дня» (з nashepivo.com) вірно вказали: Синюсик Радік, Магдюк Валерій, Шутак Олександр, Козак Віталій, Васілян Віталік, Ворончук Олександр, Московчук Лена, Роїк Олександр, Овелько Тимофій, Дутчак Іван, Слободян Олександр, Микитюк Сергій, Парфьонов Ігор, Завалецький Володимир, Кракар Михайло.

Декільком вболівальникам прогнози не були зараховані через невірно вказаний (або взагалі не вказаний) «пароль дня», а також за неявку на вручення презентів (розіграш – виключно серед присутніх).

Гарного перегляду наступних матчів Євро-2016!

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Євро-2016. Німеччина – Україна 12.06.16. Як вболівали у Чернівцях. Фото: Георгій МАЗУРАШУ

***

***

https://youtu.be/YpXjL__n8oY

***

Буковинці на матчі Євро-2016 Німеччина – Україна (фото)

***

Євро-2016: У Чернівцях є «особливий привід» радіти голам у ворота Росії

***

Євро-2016 – Чернівці – Франція – Румунія – Цирк дю Солей (фото)

***

Розклад ігор і телевізійних трансляцій Євро-2016

***

Фото: Завдяки Євро-2012 чернівчанин отримав плазмовий телевізор

***

Колективний перегляд матчів ЧС-2014 – в компанії красунь і зі знижкою 50%!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.