Євро-2016 – Чернівці – Франція – Румунія – Цирк дю Солей (фото)

0

Стартовий поєдинок фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2016 Франція – Румунія був для буковинців особливим.

 

І не лише тому, що Південна Буковина (Румунія) та Північна Буковина (Україна) колись входили до 1-160610-Euro-Fr-Rom-Nashe-pyvo-fotograf.org.ua (25)-Stankus-copyскладу однієї країни, а тепер це сусідні регіони двох сусідніх і дружніх держав. В одному з найбільш популярних у Чернівцях місць колективних переглядів цікавих спортивних подій – у пабі «Наше пиво» («Баварія») – з нагоди старту Євро-2016 у Франції пригостили всіх відвідувачів. Плюс оголосили, що пригощатимуть всіх і після перших у кожному матчі забитих м’ячів країнами-сусідами України, які беруть участь у фінальній частині (а у випадку з Росією, в силу відомих обставин і відповідних переважаючих настроїв в суспільстві – за голи у ворота північних сусідів). Тож відвідувачі «Нашого пива» особливо вболівали, щоби Румунія забила у ворота Франції, і таки дочекались і презентів «з передачі румунських футболістів».

Традиційно не обійшлося стартового дня фінальної частини футбольного форуму у «Нашому пиві» і без цікавих почесних гостей – цього разу в цій ролі були екс-гравець «Буковини» Олександр Білоус (який, нагадаємо, забивав і у ворота голкіпера київського «Динамо» і збірної України Олександра Рибки) та зіркова солістка Цирку дю Солей («Cirque du Soleil») Анна Станкус, яка тепер живе у Лас-Вегасі (США), але є уродженкою Чернівців, тут займалась художньою гімнастикою, є майстром спорту, а після 1 курсу столичного «інфізу» пройшла відбір і почала виступати у цьому найвідомішому у світі цирку.

Перед початком стартового поєдинку Євро-2016 серед охочих провели конкурс з швидкісного випивання пива.

А «головним» під час колективних переглядів матчів чемпіонату Європи в «Нашому пиві» буде конкурс прогнозів, переможець яких отримає велосипед та інші призи (це крім поточних презентів, які можна виграти під час кожного ігрового дня). З умовами участі у конкурсі прогнозів можна ознайомитися на сайті «Нашого пива» (nashepivo.com).

Серед відвідувачів, які вгадують рахунок матчу, крім інших презентів, розігруються і 5 л хмільного напою. 160610-Kaspruk-fan-zona-FilarmoniiАле, звісно, серед присутніх (повнолітніх, зрозуміло). Цього разу цей презент отримала Дарія Кидалова. По одному балу в залік боротьби за велосипед (за вгаданий рахунок 2:1 у матчі Франція – Румунія та вірно вказаний «пароль дня», який є на сайті пабу) отримали також: Юдицький Едуард, Хухлей Вікторія, Білоус Олександр, Александрюк Валерій, Сидоряк Ігор, Шишковський Олександр, Гончар Віктор, Данилко Рома, Вихованко Людмила та Мититюк Ірина. Вони зможуть отримати свої презенти протягом тижня, починаючи з 11.06.16.

Є у Чернівцях і вулична фан-зона (на площі Філармонії), про яку в соціальній мережі «доповів» і мер міста Олексій Каспрук. Поки що там мало вболівальників збирається. Але можна не сумніватися, що ситуація зміниться, коли гратиме збірна України!;)

Отож, вболіваймо разом! І приємного перегляду матчів Євро-2016!

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Євро-2016. Франція – Румунія. Паб “Наше пиво”

***

Розклад ігор і телевізійних трансляцій Євро-2016

***

Фото: Завдяки Євро-2012 чернівчанин отримав плазмовий телевізор

***

Колективний перегляд матчів ЧС-2014 – в компанії красунь і зі знижкою 50%!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.