17 травня Чернівці приймають Кубок України з баскетболу 3х3 2016

0

У вівторок, 17.05.16, у Чернівцях відбудуться фінальні змагання дивізіону “ЗАХІД” Студентського Кубку України з баскетболу 3х3, який проходить під егідою Федерації баскетболу України.

 

Нагороди та путівки до фінальної частини, як повідомив заступник голови обласної федерації баскетболу Олександр ТЮРІН, 160517-Ukr-stritbol-Cv-afisha-miniрозіграють серед жінок та чоловіків. Місце проведення – ФОК “Олімпія”. Початок ігор – з 10:00.

У змаганнях беруть участь  команди вищих навчальних закладів Волинської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Чернівецьку область представляють команди  чоловіків та жінок ЧНУ ім. Ю. Федьковича та команда чоловіків ЧТЕІ КНТЕУ. Путівки до фіналу Кубку здобудуть перші чотири команди чоловіків і перші чотири команди жінок з кожного з чотирьох дивізіонів.

Змагання проходять за підтримки Чернівецької обласної федерації баскетболу, Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання МОН України, управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, Народного депутата України Богдана Онуфрика, Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича.

***

Українська стрітбольна ліга 2015 запрошує 8 серпня змагатися і вболівати у Чернівцях!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.