Як хотинчани з вінничанами «рубались» за фінальний тур вищої ліги 2015/16 (відео)

0

Напруженим і драматичним видався заключний поєдинок першого етапу чемпіонату України з волейболу серед аматорських команд вищої ліги, в якому 3.04.16 у Хотині місцевий ВК «Данківці» та «Еко-Дім» (Вінниця) виборювали право прийняти фінальний тур (топ-4).

160403-voley-Dankivtsi-Eko-Dim-OM-sportbuk.com (30)-

Перед цим матчем лідером був ВК «Данківці», який на 2 очки випереджав «Еко-Дім». Тож для того, аби Хотин вперше прийняв фінальну частину аматорської вищої ліги, «Данківцям» достатньо було навіть програти, але з очком, тобто 2:3.

У першій партії команди тривалий час йшли, як кажуть, очко в очко. Але ближче до кінця вінничани, які є чинними чемпіонами аматорської вищої ліги, пішли у невеличкий відрив. І, зрештою, отримали два сет-боли. Проте господарі майданчика зуміли відігратися, тож боротьба пішла «на більше-менше». І тут вже двічі сет-боли не реалізували «Данківці». А потім відіграли ще один сет-бол. А з четвертої спроби гості таки «дотиснули» непоступливих хотинчан – 29:27.

У другій партії команда з Вінниці виграла більш впевнено. А ось у третій вже «Данківці» вели в рахунку. Але не змогли втримати перевагу і знову програли кінцівку.

Таким чином, саме «Еко-Дім» буде господарем фінальної частини і розпочне її з конусною перевагою в одне очко над суперниками.

«Данківці» пробились до топ-4 з другого місця.

Варто зазначити, що цим успіхом хотинська команда завдячує, передусім, великому любителю волейболу Віктору Бурденюку та його однодумцям. Віктор Гаврилович, до слова, не лише допомагає команді, а й виконує роль начальника команди та тренера.

Про час проведення фінальної частини буде повідомлено згодом.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Фото будуть додані.

Відео

***

***

***

***

***

***

***

Хотинчани 3 квітня грають за 1 місце і право приймати фінал вищої ліги 2015/16

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.