«Буковина» 23.04.16 виграє в гостях і піднімається на 4 місце у ІІ лізі

0

У 20 турі друголігової першості України з футболу «Буковина» 23.04.2016 р. зіграла в гостях проти ФК «Арсенал-Київщина» (Біла Церква).

 

160417-Bukovyna-Ingulets-B-2-sportbuk.com (191)-Boychuk-
Ігор Бойчук

Після «непланових» домашніх нічиїх на старті весняної частини першості, чернівчанам тепер, як кажуть, відступати нікуди – треба перемагати і вдома, і в гостях. Адже боротьба за путівки до І ліги цього сезону гостра, як ніколи. Поки що, відповідно до Регламенту, напряму до І ліги виходять перші дві команди з ІІ ліги, а третя має грати перехідні ігри. Позитивні для нас зміни, звісно, можливі (ймовірним є варіант, коли напряму виходитимуть 3 команди, а четверта гратиме перехідні), але на це наразі розраховувати не варто. Тим більше. що зараз у зоні боротьби за місце навіть у топ-4 реальне перебувають 8 команд.

Тож дуже важливо, що підопічні Віктора Мглинця перемогли в гостях ФК «Арсенал-Київщина» і поки що піднялись на четверте місце у турнірній таблиці. Хоча завтра «Інгулець» може знову посунути буковинців на 5 позицію, якщо виграє вдома у лідера «Колоса» (Ковалівка).

Наступний домашній поєдинок «Буковина» проведе у п’ятницю, 29.04.16, проти «Енергії (Нова Каховка). Початок матчу – о 17:00.

SportBuk.com

Усі результати, календар та турнірну таблицю ІІ ліги можна подивитися тут:

«Буковина» забила 3 голи, але не всі у ворота «Інгульця»… (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.