Біг Миру 2016 на етапі реєстрації став міжнародним

0

Напередодні Великодня 2016 для участі у ІІІ Бігу Миру (15 травня 2016 р.) через інтернет зареєструвались двоє учасників з Індії.

 

Звати їх Sanjai Mohan та Priya Prakash. Познайомитися з ними вдалося на стадіоні «Буковина», де

Priya Prakash та Sanjai Mohan
Priya Prakash та Sanjai Mohan

вони займаються оздоровчими пробіжками. Саняї та Прийя навчаються у Буковинському державному медичному університеті, відповідно, на 4 та 3 курсі. «По секрету» розповіли, що на Біг Миру збираються і інші їх друзі, і не лише з Індії;)

Чекаємо! І бажаємо удачі у розіграші призів;)

Також нам відомо, що є декілька учасників з інших областей. Як повідомив Іван Гешко, завдяки голові обласної федерації легкої атлетики Валерію Чинушу, учасники з інших областей зможуть скористатися ексклюзивною знижкою 50% на поселення у готелі «Буковина»!;) Звісно, для цього треба зареєструватися для участі, повідомити організаторам про потребу поселитися і оформити попереднє замовлення.

Нагадуємо, що зареєструватися попередньо в інтернеті можна тут:

Реєстрація на місці – з 9:30 до 11:30 15 травня на Соборній площі. І не забудьте підказати рідним та друзям – в компанії брати участь веселіше;) Плюс більша ймовірність, що хтось з компанії виграє один з велосипедів або інших призів. які будуть традиційно розіграні серед учасників, а це додаткові позитивні емоції;)

SportBuk.com

Запрошуємо 15 травня 2016 р. на «Біг Миру»! (реєстрація)

***

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Чернівецька обласна федерація легкої атлетики (Валерій Чинуш), управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецьке обласне відділення НОК України, регіональне відділення Комітету з фізвиховання та спорту МОНУ.

Головний партнер – готель «Буковина» (Андрій Брязкало).

***

2-й Біг Миру і Естафета Миру 2015 у Чернівцях (фото, відео)

***

Фото: Біг Миру в Чернівцях підтримали ~750 учасників, в т.ч. кандидати в мери

***

У фото-флешмобі до Бігу Миру 2015 «засвітились» Рівне і… Голландія

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.