Міс краси і спорту 2016 – Аліна Мельник, віце-міс – Анна Зубіна (відео, фото)

0

Традиційне спортивно-мистецьке свято, ініційоване вчителем фізвиховання Чернівецького професійного ліцею сфери послуг Олександром Гуцуляком, цього разу відбулось у спортзалі ПТУ №8.

160302-svyato-krasy-sportu-litsey-poslug-sportbuk.com-Melnik-Alina-ZubinaAnna

Приємним сюрпризом для учасників та глядачів стала те, що до заходу 2.03.16 долучився зірковий бігун Іван Гешко (чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р., учасник трьох Олімпійських ігор), який очолює обласне відділення НОК України, а віднедавна – і профільну комісію в обласній раді.

Привітавши присутніх з весняними святами, Іван Тарасович також зауважив, що приємно здивований ініціативністю Олександра Гуцуляка і, зокрема, щодо створення олімпійського куточку в ліцеї сфери послуг, для якого голова відділення передав олімпійську літературу. А ще Іван Гешко вручив презенти від відділення та обласного центру «Спорт для всіх» команді групи №9, яка виграла експромт-конкурс на найгучнішу підтримку. Аналогічні презенти пізніше були вручені командам, які не увійшли до числа призерів.

Крім зіркового гостя, до журі конкурсу увійшли директор ліцею Орися Цимбал, старший старший майстер ліцею Броніслав Савчук та директор облцентру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

За підсумками естафет були визначені найспортивніші групи навчального закладу. Призову трійку утворили група №2, група №9 та група №5.

Також були визначені переможниці деяких індивідуальних номінацій (міс спритність, міс швидкість, міс влучність…). Володаркою титулу Міс краси і спорту вдруге стала Учениця групи №9 Аліна Мельник (яка, до слова, і співає чудово – перед нагородженням під пісню в її виконанні «Давай, грай…» в хоровод пустились всі учасниці). А віце-міс Анна Зубіна отримала запрошення на фотосесію конкурсу «Льодова Королева 2016», яка того ж дня відбулась в модельному агентстві «ШоуТайм».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (галерея буде доповнена)

***

ВІДЕО:

***

Фото: Герой Кубку світу з карате нагородив лауреаток свята краси та спорту 2014

***

Фото: Свято краси і спорту у ФОК «Олімпія»

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.