Мілевський у Чернівцях: Я пішки піду до Києва, лиш би грати за «Динамо» (відео)

0

Зірковий футболіст у ніч на 20.03.16 «засвітився» у нічних розважальних закладах Чернівців, де він був проїздом з Румунії, у чемпіонаті якої виступає з цієї зими.

 

Артем Мілевський цього міжсезоння перейшов до румунського клубу «Конкордія Кяжна», за який Milevsjkiy-160320-Milevsjkiy-Chernivtsi-faktyзабив вже 5 голів у 4-х матчах.

Перед візитом до Чернівців нова команда Мілевського зіграла матч за «виживання» в елітному дивізіоні у розташованого приблизно у 100 км Ботошанах проти місцевого однойменного клубу «Botosani». «Concordia Chiajna» перемогла з рахунком 3:0, і два голи забив екс-гравець київського «Динамо» та збірної України (8 хв. з гри, 69 хв. – з пенальті). Третій гол забив на 88 хв. Ободо. А на 90 хв. Мілевського замінив Гарсія.

Проїжджаючи через Чернівці, Артем скористався нагодою і відвідав деякі заклади, походи до яких неодноразово були в центрі уваги ЗМІ. Як повідомляє fakty.cv.ua, зірковий футболіст побував у лаунж-барі «Прайм» та нічному клубі «Egoist Palace».

З Артем Мілевським там «пересіклись» і поспілкувалися місцеві футболісти, у т.ч. деякі колишні гравці «Буковини». Один з них – Дмитро Мельничук – поділився враженнями від знайомства з Мілевським. «Якщо прямо зараз подзвонить Ігор Михайлович (Суркіс – прим. SportBuk.com), я пішки піду до Києва, лиш би грати за «Динамо», – цитує Мілевського Дмитро Мельничук.

За словами Дмитра, вони також говорили про стосунки з Блохіним і Фоменком, про знаменитий пенальті, перехід Селезньова в «Кубань», перспективи поїхати на Євро-2016 тощо. Цей матеріал fakty.cv.ua можна подивитися тут:

А вже 20.03.16 Артема Мілевського бачили на матчі «Динамо» – «Зоря».

SportBuk.com

***

Мілевський 0:1

https://youtu.be/uYwot3hhmLM

***

Мілевський 0:2

https://youtu.be/EVPMx9F2f8Y

***

Огляд матчу Botosani – Concordia Chiajna

***

https://youtu.be/drqKZepwoSY

***

https://youtu.be/jqJbLBptUKk

***

***

***

https://youtu.be/gKXLJ83U0Uc

***

***

***

Футбол: «Волока» розгромила у КУ-2015 команду Алієва та Шацьких (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.