Чернівецькі фігуристи привозять нагороди, і вдома гарно виступають (фото, відео)

0

У неділю, 20.03.15, у Чернівцях відбувся звітний концерт школи фігурного катання «Аксель», яка функціонує на «Льодовому майданчику».

 

До програми спортивно-мистецького свята увійшли сольні та групові постановки, які підготували 160320-Lyodoviy-mayd-sportbuk.com (19)-юні спортсмени під керівництвом талановитого тренера Інни Гринчук (до слова, переможниця першого конкурсу краси «Льодова Королева»).

Окремо звернемо увагу, зокрема, на маленьку Анну Романчишину, яка займається фігурним катанням лише 3 місяць, а вже дивує своїми вміннями. А також на п’ятирічну Олександру Шелест, яка почала займатися рік тому, в вже тренується у старшій групі. До слова, Сашка- донька колишнього капітана волейбольного клубу «Будівельник» Олега Шелеста.

Програма:
«Діти-квіти» (молодша група)
Анна Романчишина («Дитяче серце»)
Олександра Шелест
Катерина Палійчук («Несе галя воду»)
Юлія Сторожук («Обійми»)
Вікторія Желоба (dark angel)
Анастасія Левчук
Ксенія Кошарюк
Софія Тікан
Софія Силакі
Марія Дроник
Дарія Макарова
Вікторія Желоба і Юлія Сторожук («Том і джері»)
Олександра Шелест, Анастасія Левчук, Ксенія Кошарюк («Міккі маус»)
Марина Кімін («Морячка»)
Софія Тікан, Софія Сілакі («Україночки»)
Олександр Ткачук
Анастасія Юрчишин
Даша Грумеза
«В джазі не тільки дівчата» (старша група)

Перед концертом відбулась церемонія нагородження лауреаток конкурсу «Льодова Королева 2016». А завершилось свято тим, що Діана Польова окремо відзначила першу переможницю цього конкурсу Інну Гринчук, але вже як талановитого тренера школи фігурного катання «Аксель». Інна закінчує Національний університет фізичного виховання та спорту України і, працюючи вже не перший рік в «Акселі», показала себе як хороший педагог і вмілий тренер.

Фото будуть додані.

SportBuk.com

 

Звітний концерт школи фігурного катання “Аксель” 20.03.2016

***

***

***

Донька екс-капітана волейбольного «Будівельника»
відзначається у фігурному катанні

Юні вихованці чернівецької школи фігурного катання «Аксель», яка функціонує на «Льодовому майданчику», відзначились на змаганнях на Львівщині.

Як повідомила SportBuk.com Діана Польова, юні чернівецькі фігуристи вибороли шість призових місць на «LEMBERG TROPHY 2016» у Новояворську Львівської області. Серед буковинських призерів – і донька колишнього капітана волейбольного клубу «Будівельник» Олега Шелеста – Олександра, яка перемогла у своїй номінації.

А ось всі результати підопічних тренера школи «Аксель» Інни Гринчук на змаганнях «LEMBERG TROPHY 2016»:

Шелест Олександра (5 років) – 1 місце, Макарова Дар’я (12 років) – 1 місце, Палійчук Катерина – 2 місце, Дроник Марія (12 років) – 3 місце, Тікан Софія (10 років) – 3 місце, Ткачук Олександр (8 років) – 3 місце, Силакі Софія – 4 місце, Левчук Анастасія – 4 місце, Кошарюк Ксенія – 5 місце.

***

Лауреаток конкурсу «Льодова Королева 2016» коронував богатир (фото, відео)

***

Фігурне катання: Чернівчанка Савзян – на п’єдесталі Кубку України!

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.