Запрошуємо красунь на фотоконкурс «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2016»

0

Стартує IV фотоконкурс краси «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА», який традиційно присвячений річниці «Льодового майданчика» Павла Польового і спрямований на популяризацію зимових видів спорту та пропаганду здорового способу життя.

 

Організатори конкурсу – «Льодовий майданчик», обласний центр 150317-Lyodova-Koroleva-nagorod-S-sportbuk.com (97)-«Спорт для всіх» (SportBuk.com), обласне відділення НОК України, модельне агентство «ШоуТайм», за підтримки фото-студії «Pixel».

Участь у конкурсі можуть взяти представниці прекрасної статі віком від 15-ти до 35-ти років, які надішлють до 28 лютого 2016 року якісні фото (в повний зріст або не менше 2/3 в кадрі, має бути чітко видно обличчя, можна фото з «Льодового майданчика») та короткі відомості про себе (ім’я, прізвище, вік, місце навчання/роботи, контактний телефон) на e-mail: <missportbuk@gmail.com>. Звертаємо увагу, що надсилаючи фото, учасниця підтверджує право на її публічне оприлюднення організаторами.

На 1 березня запланована фотосесія (безкоштовна) фіналісток на «Льодовому майданчику». Увага! Місце та час проведення фотосесії змінені: 2 березня (середа), 16:00, вул. Франка, 1 (ШоуТайм).

До 7 березня 2016 р. (включно) відбуватиметься інтернет-голосування на SportBuk.com, окремо голосуватиме журі (Павло Польовий, Ліна Ільніцька, Іван Гешко, Діана Польова, Костянтин Ільїн, Олександр Білоус, Георгій Мазурашу і Ко). Увага! Терміни інтернет-голосування змінені – до 19 березня включно!

Переможниця конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА» отримує корону та сертифікат на 20 годин безкоштовного катання у «Льодовому майданчику», «Віце-ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА» – 10 годин катання, «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Інтернет», «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Спорт» і «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА Глядацькі симпатії» – по 7 годин катання, інші учасниці, які увійдуть до першої десятки в інтетнет-голосуванні, – по 3 години катання, з 11 по 20 місця – по 2 години безкоштовного катання. Усі учасниці, чиї фото будуть допущені до голосування, також отримають по 1 годині безкоштовного катання. Будуть і інші презенти;)

Отож, чекаємо на ваші фото!

***

Фото: «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015» (нагородження красунь і ювілей Польового)

***

Фото: Фіналістки конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015»

***

Фото: Богатир №1 нагородив лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014»

***

Фото: Нагородження лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2013»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.