У Чернівцях з’явилась справжня «олімпійська ялинка» (+ зіркові бажання)

0

«Олімпійську ялинку» оформила і «засвітила» напередодні Нового «олімпійського» 2016 року титулована лучниця-олімпійка Тетяна Дорохова.

 

Учасниця Олімпіади-2012 прикрасила ялинку своїми найціннішими нагородами і назвала її 2015-16-yalynka-olimp-Dorohova-sportbuk.com«олімпійською» – можливо, вже під загадування новорічних бажань на 2016-й олімпійський рік;)

Ось як прокоментувала це сама Тетяна Дорохова: «Сподіваюсь що моя олімпійська ялинка принесе багато нагород і здійснить всі бажання наших спортсменів,ну і звичайно мої:)».

Ми вирішили поцікавитися у титулованих буковинських спортсменів: 1. Що із загаданого на Новий рік 2014/15 збулося, а що, можливо, Дід Мороз «недопрацював»? 2. Наскільки ще зберігається віра в «новорічні дива» і, відповідно, наскільки важливо, на їх думку, загадувати новорічні бажання за всіма «правилами», зокрема, в контексті досягнення спортивних цілей?

І ось що відповіли SportBuk.com наші спортивні зірки.

Наталія Лупу (легка атлетика)

Ой, а я вже й не дуже пам’ятаю, що загадувала:) Але збулось багато чого. В спортивному плані 2015-й для мене був непоганий, цікавий і доволі успішний рік. Я завжди загадую мало, тому Дід Мороз може це виконувати:) Важке – це тренування, моральне напруження, а так, в цілому, було навіть легко.

Звісно, загадувала я і бажання, пов’язане з сестричкою Настею. Вона нині проходить реабілітацію. Десь є прогрес, в якихось моментах повільно просувається справа. Але Настя – молодчинка, зробила дуже великий крок вперед. Продовжує далі тренуватися, проходить реабілітацію. І сподіваємось, що незабаром піде знову. Настя потішила і спортивними результатами в плаванні у номінації інваспорт. Але головне все-таки не це…

Чи треба дотримуватися «технології» загадування бажань?:) Бувало, що я записувала бажання на папірчику, палила, кидала в бокал з шампанським, випивала, але… Я ніколи не встигала це робити «у визначений час», тому останні два роки просто загадую «що-небудь», думаю щось приємне, випиваю бокал соку і.. Глибоко в душі вірю. Але все залежить від нашого сильного хотіння, щирої віри і, головне, якщо говорити про спорт – це трудолюбство. «Пахати, пахати і ще раз пахати», і буде тоді легше Діду Морозу здійснювати наші бажання:)

З Новим роком! Здоров’я, здійснення мрій і всіх гараздів! І миру!

Лідія Січенікова (стрільба з лука)

Якщо чесно, недуже пам’ятаю, що загадувала рік тому… Навіть не знаю, як оцінити «роботу» Діда Мороза:) Ну, хотілось щоби ми завоювали олімпійські ліцензії – з того, що точно не збулось. Надіюсь, що наступного року точно це зробимо. А так – дуже рада, що вдалося здобути дві медалі на І Європейських іграх в Баку. Це, звісно, був найкращий виступ за цей рік і це найприємніше. Після заміжжя:)

Я щоразу загадую якесь бажання або навіть пару, які пов’язані зі спортивними результатами. Ну, і щоби в житті все було добре. Думаю, треба загадувати. Поки вірю в це. І воно частко збувається. Треба вірити, і все буде добре. І самим, звісно, теж допомагати здійснювати свої мрії. Як там кажуть: «На Бога надейся, а сам не плошай»…

І, принагідно, з Новим роком! Всім бажаю успіхів в спорті і в житті. Здоров’я, щастя. І буковинським спортсменам бажаю якомога масовіше зустрітися наступного року в Бразилії:) І щоби мир у нас, нарешті, настав, щоби все налагодилось в нашій країні…

Костянтин Ільїн (стронгмен)

Мої торічні новорічні бажання здійснились десь на «піздісять» відсотків:) Що ще додати. Хочеться сказати, що Дід Мороз трохи «горбатий». Але травм спортивних не було, а це вже добре. Кубок Європи виграв – і етапи. І фінал, і підсумково. Наступного року хотілось би «засвітитися» у Лізі чемпіонів, Кубку світу.

Новорічні бажання потрібні. Це як установка на майбутнє – з перших хвилин Нового року. Позитивна установка. Зазвичай, пишу бажання на папірчику, коли б’ють куранти, треба запалити, кинути в шампанське і швидко випити. Чи встигаю? Я вже рекордсмен у цьому, давно тренуюсь:) На перших порах не так швидко виходило, як тепер. Раніше і бажання довгі писав, багато попелу треба було випити:) А тепер став більш практичним і реалістичним.

Ну, і з Новим роком всіх! Бажаю, щоби чернівецький «кролик» приніс трохи капусти людям:)

Валерій Чоботар (карате)

Ну, я завжди на Новий рік одягаю все, що зв’язано з моєю метою. Того року це була футболка збірної, цього року – клубна футболка з золотими буквами. Надіюсь, ми впишемо в історію карате…:)

Та в цілому 2015 рік був для мене вдалим. Просто будемо більше працювати, щоб наступний був ще кращим. Головне, щоби був прогрес… І бажано в геометричній прогресії:)

З Новим роком!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

З Новим «олімпійським» 2016 роком! (підсумки сезону-2015)

***

Відео: «головний олімпієць» Буковини Іван Гешко вітає з Новим 2016 роком!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.