Топ-10 найкращих подарунків до зимових свят

2

Приємна традиція дарувати подарунки на всі зимові свята – до Дня Святого Миколая, Нового року, Різдва, Дня Святого Валентина тощо – з’явилася в нашій країні дуже давно. Святкування з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі. Це ще один привід отримати вітання, а з ними – і радісні емоції.

В інтернет магазинах України є різноманітні товари, які підійдуть для них в якості подарунка. Свої пропозиції торгові точки залишають на прайс агрегаторах. Так, на сайті http://price.ua/podarki/den_svjatogo_nikolaja.html легко обрати довгоочікувані подарунки на День Миколая, Різдва, День Святого Валентина та інших свят. Тут можна порівняти ціни та ознайомитися з характеристиками товару, а також з відгуками покупців.Kovzany-figurni-divchyna-copy-serdechko

Особливо чекають сюрпризів діти. В топ-10 кращих подарунків для них входять:

  1. Традиційні дарунки – солодощі. Цукерки і мармелад дарували дітлахам ще в X ст. в Німеччині. Пізніше почали випікати «миколайчиків» – фігурні пряники у формі зірок, сердець чи фігури людини.
  2. Корисні презенти. Зимові свята відзначається у холоднечу, то необхідними будуть теплі речі – шарфи, рукавички, шапочки та шкарпетки. Додайте до них цукерки чи шоколад і ваша дитина буде безмежно щасливою.
  3. Спортивні подарунки. Для цікавих розваг, спортивних занять знадобляться санки, лижі, ковзани, велосипед, тенісний стіл, ролики, шайби та ключки.
  4. Тематичні дарунки. Це набори юного лікаря, перукаря чи кухаря, різноманітні набори для рукоділля хлопчикам і дівчаткам, конструктори тощо.
  5. Приємні подарунки. Дитина із задоволенням отримає м`яку іграшку, ляльку чи дитячі іграшкові автомобілі – все залежить від її вподобань.
  6. Радіокеровані іграшки – автомобіль, літак чи вертоліт. Купувати таку техніку слід в залежності від віку дитини.
  7. Електротовари для дітей. Зимові свята – хороший привід для придбання дитині потрібного мобільного телефону, планшету чи ігрової приставки.
  8. Розумні подарунки. Книга завжди цінувалася в якості презенту. Вона прищеплює любов до читання та до пізнання навколишнього світу.
  9. Пізнавальні дарунки. Знайдіть для дитини цікавий майстер-клас, починаючи від уроків малювання чи вишивки і закінчуючи уроками верхової їзди.
  10. Подарунки на замовлення. Порадьте дитині заздалегідь написати листа Святому Миколаю чи діду морозу, що б вона хотіла отримати до свята. Виконайте це прохання свого сина чи доньки.

Нагадайте дорослим про дитинство

Сьогодні сюрпризи прийнято готувати не тільки дітям. Дорослі теж з радістю їх отримають, згадуючи свої дитячі роки. До найпопулярніших подарунків для дорослих входять: різноманітні сувеніри у вигляді тваринок, іграшок, фігурок святих; гаманці, брелоки у вигляді монет та оберегів; набори посуду; фотоальбоми для сімейних фотографій; спортивні товари.

Найближчим родичам цього дня прийнято дарувати одяг, взуття, постільну білизну, косметику або парфуми. Доречними будуть солодкі презенти і квіти.

Не обов’язково викладати багато коштів, щоб порадувати рідних до свята. В інтернет магазинах знайдіть цікаві недорогі презенти. Так, фігурні ковзани Botas Peggy можна придбати за 23 дол., конструктор Lego Friends – порятунок тигреня з пастки біля водоспаду, коштує 19 дол., а лялька «Маша-казкарка» з пультом управління пропонується за 15 дол.

Тож, обирайте презент у відповідності із віком і захопленнями того, кому він призначається.

***

Обираємо креатин, або 5 найкращих пропозицій для нарощування м’язової маси

***

День Матері (подарунки)

 

На правах реклами
2 Comments
  1. Вболівальник says

    Зараз вже актуально лише про День Закоханих;) Раніше треба було писати про Святого Миколая і Різдво;)

  2. Розуміємо, так склалися обставини:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.