Юні бігуни отримали солодощі від Святого Миколая і позмагались за медалі (фото)

0

У суботу, 19.12.15, у Чернівцях відбулись традиційні відкриті змагання з легкої атлетики обласної ДЮСШ «Авангард» ФСТ «Україна», в яких взяли участь юні бігуни з обласного центру та районів.

 

Головний сюрприз учасників очікував на відкритті першості, коли всім учасникам презентували 1-151219-legka-Avangard-Sv-Mykolaya-sportbuk.com (88)-солодкі подарунки від Святого Миколая, які передали голова обласної федерації легкої атлетики Валерій Чинуш, директор готелю «Буковина» Андрій Брязкало (депутати міської ради) та голова обласного відділення НОК України Іван Гешко (депутат обласної ради).

Рамках церемонії відкриття також привітали з ювілеєм знаного фахівця з легкої атлетики Галину Олександрівну Лобоцьку. Серед її вихованців – майстер спорту міжнародного класу з військового багатоборства Олексій Коломієць, майстер спорту міжнародного класу, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи з бігу на 800 м Тарас Бибик, майстри спорту Ольга Бибик (мама Тараса, рекордсмена області з бігу 800 м до рекордів Наталки Лупу), Ірина Роман (200 м, 400 м), Юрій Кумка (110 м з/б) та інші.

Галину Олександрівну офіційно привітали від обласної влади (начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський), міської ради (начальник міськспортуправління Дмитро Макаренко), обласної федерації легкої атлетики (Валерій Чинуш).

А в церемонії нагородження, крім зіркового бігуна Івана Гешка, взяв участь і учасник чемпіонатів світу, рекордсмен України в естафеті 4х100 м Еміль Ібрагімов.

Змагання відбулися у манежі «Спартак», який фактично є однією з ілюстрацій проблем зі спортивною інфраструктурою у Чернівцях.

«Мотором» цих змагань до Дня Святого Миколая є наставник Ібрагімова – Геннадій Георгійович Слюсарєв та його дружина і директор ДЮСШ «Авангард» Любов Петрівна.

Підтримали організаторів обласне відділення НОК України та обласна федерація легкої атлетики. Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Результати та фото будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Відкриті змагання ДЮСШ “Авангард” ФСТ “Україна” 19.12.2015.

***

Фото: Бігове свято до Дня Святого Миколая 2014

***

Легка атлетика: Нагороди від Святого Миколая

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.