У Чернівцях розіграли футбольні нагороди до ювілею ФК «Металіст» (відео)

0

Юнацькі змагання з міні-футболу у двох вікових групах провели у чернівецькому ФОК «Олімпія» за підтримки ФК «Металіст» (Харків), у штабі якого працюють і буковинські фахівці.

 

Турнір був організований міськспортуправлінням і за суттєвої підтримки футбольного клубу 151213-mini-Metalist-Chernivtsi«Металіст», якому виповнилось 90 років (11 грудня, день початку змагань).

Дітки грали за призи Святого Миколая у двох вікових групах. Всього у змаганнях, як повідомив SportBuk.com директор ФОК «Олімпія» Євген Дзівідзінський, взяли участь 16 команд.

2007-08 рр.н.

У фіналі харківський «Металіст» (тренер – Костянтин Пахомов) у фіналі здолав з рахунком 5:0 «Чемпіон» (Тернопіль, Олег Левицький). 3 місце виборола «Освіта» Кіцмань, яка перемогла 3:2 ДЮСШ (Сторожинець).

Кращі гравці у цій віковій групі: воротар – Стефан Здоренко (Тернопіль), бомбардир –  Андрій Гончаренко («Металіст»), гравець – Микола Гнатчук (Кіцмань).

2006 р.н.

У фіналі «Металіст» (Ігор Петренчук) у драматичній боротьбі переграв «Буковину» (Олександр Бужак) – 2:0. У матчі за 3 місце «Шанс» (Чернівці, Олександр Бужак) виграв 2:0 у «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

Кращі: воротар – Роман Овачук («Буковина»), бомбардир – Стас Мороз («Шанс»), гравець – Роман Горенко («Металіст»).

Нагороди вручали керівник міського спорту Дмитро Макаренко, заступник генерального директор ФК «Металіст» Олександр Бойцан (екс-гравець «Буковини») та керівництво футбольної академії «Металіст» – Вадим Заяць (екс-гравець та тренер «Буковини»), Руслан Лутай, Артур Полячонок.

Всім учасникам презентували пам’ятні футболки від ФК «Металіст»!

***

***

Анонс: 11-13 грудня 2015 у Чернівцях зіграє «Металіст»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.