Сюрприз: екс-гравець «Буковини» Вечтомов знову у Чернівцях (фото)

0

Колишній гравець «Буковини» Олександр Вечтомов, який у 2013 р. перейшов до ФК «Нафтовик-Укрнафта», перед Новим роком 2015/16 «засвітився» у Чернівцях.

 

У поле зору SportBuk.com Сашко потрапив під час матчу чемпіонату області з міні-футболу на

Олександр Вечтомов
Олександр Вечтомов

майданчику з штучним покриттям комплексу «Маленький Париж». Він там був в якості глядача. А взагалі, як виявилось, приїхав до Чернівців у гості до родичів – тут живуть дві його двоюрідні сестри.

До «Маленького Парижу» Олександр Вечтомов завітав, як кажуть, по дружбі з власником комплексу і великим шанувальником футболу Йосипом Віцнуделем. І заодно взяв участь у Різдвяному турнірі з більярду.

Сашко після «Буковини» виступає у складі охтирського «Нафтовика». У другій половині сезону 2013/14, а також у сезоні 2014/15 та першій половині сезону 2015/16 зіграв там 50 матчів (у т.ч. 2 у Кубку України) і забив 6 голів. Нагадаємо, за «Буковину» Вечтомов грав з 2011 по 2013 рр. (два з половиною сезони), провів 68 ігор (у т.ч. 2 у Кубку України), забив 2 голи.

Продовженням кар’єри у «Нафтовику» задоволений, зазначає, що там ситуація стабільна.

А тепер повернемось до більярду.

У Різдвяному турнірі 2015 Олександр Вечтомов дійшов до півфіналу, де у напруженій боротьбі поступився, що цікаво, генеральному директору ФСК «Буковина» Олександру Довганичу, який виграв першу та вирішальну третю партії. Таким чином, екс-гравець «Буковини» став бронзовим призером.

Не менш драматичною боротьба була у фіналі, де суперником Довганича був Артем Вавилов. Цікаво, що на ранньому етапі вони вже зустрічались, і тоді перемогу святкував Вавилов – 2:1.

Вирішальний двобій грали до трьох перемог. Перші дві партії виграв Довганич. Але Вавилов зумів зрівняти рахунок, а потім і вирвати перемогу у п’ятій партії – 8:7!

Цікаво, що у турнірі брав участь і у минулому знаний танцюрист, а нині успішний тренер зі спортивних бальних танців Андрій Піскарьов. Він поступився якраз майбутньому переможцю. А по ходу обіграв… кандидата в майстри спорту зі спортивної гімнастики Сергія Гольтяєва, який, до слова, має дуже почесний титул – переможець першого більярдного турніру в комплексі «Маленький Париж». Він грав хворим, що, звісно, вплинуло на результати. А ще, що цікаво, свого часу Сергій пограв у футбол разом із Сергієм Задорожняком (за будівельну компанію у Португалії).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Футбольний” турнір з більярду у комплексі “Маленький Париж” (26.12.2015 р.)

***

Фото: «Буковину» запросили на сімейний відпочинок і більярд

***

Більярд: У «Маленькому Парижі» кращим був Проданчук

***

Фото: Етап «Кубку Буковини» з більярду виграв Віцнудель

***

Фото: Запрацював майданчик з штучною травою в комплексі «Маленький Париж»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.