Фото: Гешко здобув медаль у змаганнях з бігу вгору… несподівано для себе

0

Уперше після тривалої перерви зірковий бігун Іван Гешко взяв участь у змаганнях не просто символічно, а й здобув нагороду.

1-151219-big-vgoru-Tsetsyno-sportbuk.com (86)-Heshko-medal-Russu-

Йдеться про забіг вгору до Дня Святого Миколая, який проводиться у Чернівцях на горі Цецино з 2013 р. з ініціативи голови обласної федерації велоспорту – заслуженого тренера України Іллі Руссу.

Поки що у цих змаганнях беруть участь переважно велосипедисти. Хоча на п’єдесталі вже «світились» і титуловані бігуни. Приміром, у прем’єрному забігу-2013 це був майстер спорту на дистанціях від 1500 м до марафону, нині ветеран вже Ігор Сурла. А цього року, 19.12.15, на змаганнях сюрпризно з’явився найтитулованіший спортсмен Буковини Іван Гешко, який з минулого року очолює обласне відділення НОК України, а нещодавно став депутатом обласної ради (де очолює фракцію «Самопоміч» та профільну комісію).

Перед стартом головний олімпієць Буковини зазначив, що долатиме дистанцію символічно. Але «не вийшло» – у підсумку Іван Тарасович ще й здобув срібну нагороду. І аж сам здивувався. Хоча зауважив, що підтримує форму, тобто бігає, як кажуть, для себе.

Змагались дорослі на дистанції приблизно 1,7 км, а юнаки – ~1 км.

Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.cpm).

Фото будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Змагання з бігу вгору на Цецино 19.12.2015

***

Чоловіки

1 Руслан Циганчук

2 Іван Гешко

3 Юліан Глушков

 

Жінки

1 Марчела Шпірка

2 Анастасія Спринчану

3 Ірина Кілару

 

Юнаки

1 Даниїл Ткалов

2 Костянтин Довганчук

3 Орест Пінчак

***

Фото: Велосипедисти зініціювали і виграли змагання з бігу вгору

***

Відео: «Спорт-тайм» від 16.12.13 (легка атлетика – на призи Св. Миколая, біг вгору, настільний теніс, міні-футбол – Бізнес-ліга, волейбольна ліга)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.