«Олімпійський» турнір з боулінгу на честь ювілею «Нової Пошти» 2015 (фото)

0

Веселими змаганнями з боулінгу відзначили ювілей «Нової Пошти» у Чернівцях. Турнір відбувся у боулінг-клубі ТРЦ «Панорама-Чернівці».

151201-bouling-Nova-poshta-sportbuk.com (24)!

Змагання були командними. За звання кращих у боулінгу боролися 19 команд, а це понад 100 працівників Чернівецької філії «Нової Пошти», яка вже 10 років успішно працює на Буковині.

Серед почесних гостей спортивно-ювілейного свята був і найтитулованіший спортсмен краю – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко, який з минулого року очолює обласне відділення НОК України, а віднедавна є і депутатом обласної ради (керівник фракції Об’єднання «Самопоміч»). Він вручив від імені олімпійського відділення та обласного центру «Спорт для всіх» грамоту керівнику Чернівецької філії «Нової Пошти» Аліні Прокопоє, якасама сповідує і підлеглих заохочує до здорового способу життя.

Приємно зазначити, що разом з автором цих рядків проводити ці змагання допомагав волонтер обласного центру «Спорт для всіх» – у минулому футболіст «Буковини» Олександр Білоус.

А тепер про спортивні підсумки (хоч вони й не мають визначальне значення, адже головне – це участь). Найвлучнішою виявилась команда №15 (Руслан Житарюк, Василь Буздуган та Вадим Тинок), другий результат у команди №2 (Віталій Коцюбан, Володимир Кутузов, Крістіна Ціхон, Юлія Рибак, Ольга Вовчок та Савінов), а третій – у команди №4 (Томас Латковський, Олександр Степанов, Ксенія Никіпанчук, Аня Дорош, Наташа Кащук та Юрій Фенюк).

Символічні презенти від співорганізаторів отримали також володарі кращих індивідуальних результатів.

З ювілеєм! І подальших успіхів!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Фото: Артем БОЖЕК

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Турнір з боулінгу до 10-річчя “Нової Пошти” у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.