Буковинський фестиваль фітнесу 2015 (відео, фото)

0

У четвер, 19.11.15, у Палаці «Академічний» відбувся IV Буковинський фестиваль фітнесу, організований факультетом фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

На фестивалі-2014 пол-денс представляла Альона Березовська (на фото), цього року – інструктор з цього виду фітнес-центру «Ритм» Тетяна Зелениця.
На фестивалі-2014 пол-денс представляла Альона Березовська (на фото), цього року – інструктор з цього виду у фітнес-центрі «Ритм» Тетяна Зелениця.

Започатковано цей фестиваль з ініціативи представників кафедри здоров’я людини, спортивної рекреації та фітнесу (завідувач – Юрій Мосейчук).

Цьогорічний фестиваль, крім безпосередніх учасників, підтримали обласне відділення Національного Олімпійського комітету України (Іван Гешко), БДМУ (ректор – Тарас Бойчук) та обласний центр «Спорт для всіх» (директор – Георгій Мазурашу).

Зірковий бігун Іван Гешко вручив від олімпійського відділення подяки за популяризацію олімпійського руху, спорту і здорового способу життя декану «спортивного» факультету Ярославу Зорію та завідувачу кафедри-ініціатора фітнес-фестивалю Юрію Мосейчуку.

У фестивалі взяли участь наступні фітнес-клуби: «DANCE AVENUE», «Титан», «Денс-Сіті», «Нова спорт», «Аміра денс», «Modus Vivendi», «Елліпс», «Еліт», «MOVEON- Dance-studio», «Ритм», «Гармонія», «VIP-Gym», «Силует».

Серед присутніх було розіграно чимало презентів, у т.ч. сертифікати на заняття у фітнес-клубах Чернівців, футболки від обласного відділення НОК України та облцентру «Спорт для всіх».

Фото будуть додані.

***

***

***

Фото: Фестиваль фітнесу 2014 – з «бомбезними» виступами і розіграшем призів

***

Фото: Богатир Ільїн на «Фестивалі фітнесу» у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.