Чернівчанин виграв і юніорський чемпіонат світу GPF/GPA 2015 (фото, відео)

0

Цьогорічний чемпіон Європи з пауерліфтингу (силове триборство) GPA GPF серед юніорів Олександр Перчик також у Києві і за цією ж версією виграв і юніорський чемпіонат світу – одразу у двох номінаціях.

151115-EC-pauerliftyng-Perchyk-sportbuk.com (1)

Про цей успіх розповів SportBuk.com:

Чемпіонат Світу GPF/GPA з пауерліфтингу (багато повторний жим, жим та станова тяга) пройшов у Києві 14-15 листопада 2015 р. Я здобув «золото» і виконав норматив майстра спорту за цією версією, виступав у ваговій категорії до 90 кг серед юніорів (20-23 роки). Змагався у триборстві а також у становій тязі (як окрема дисципліна). І виборов два перших місця. На чемпіонат світу GPF/GPA заявилися більше 200 учасників, а саме представники таких країн, як Україна, Росія, Молдова, Білорусь, Нігерія, Пакистан, Польща, Узбекистан, В’єтнам, Казахстан. Була сильна боротьба в кожній категорії, були сильні конкуренти, але я виклався на максимум і переміг.

Під час підготовки потягнув зв’язку при жимі лежачи і думав, що все пропало і не зможу виступати. Але не відступив, взяв волю, силу і віру в кулак і поїхав виступати. І щасливий, що переміг.

Організатори молодці, все гарно підготували і вчасно. У них дуже великий плюс – календар змагань сплановано на рік вперед і спортсменам дуже зручно готуватись, підводити себе на пік форми і показувати свої кращі результати. З кожним роком в GPF/GPA федерації все більше і більше спортсменів. В моїх планах і далі виступати в GPF/GPA. І наступна ціль – виконати норматив майстра спорту міжнародного класу за цією версією.

Дякую батькам, які вірили і переживали за мене, своїй дівчині, яка допомогала мені під час підготовки, а також хочу висловити подяку за сильну підтримку і віру в мене Маріусу Байці (титулований борець на руках, який також тренує у клубі «Атлант»), він справді дуже сильно мене налаштував на перемогу, за що йому величезне дякую. Також запрошую всіх спортсменів в спортивний клуб «Атлант», в якому я займаюсь і треную спортсменів з пауерліфтингу і бодібілдингу».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Олександр Перчик на чемпіонаті світу з пауерліфтингу GPF/GPA 2015

***

https://youtu.be/J0rgSMDrDus

***

Чернівчанин виграв версійне Євро-2015 з пауерліфтингу (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.