Футбол: Чернівецькі студенти на Універсіаді-2015 розгромили вінничан і… вибули

0

Розгромною перемогою над представниками Вінницького національного технічного університету завершила збірна Чернівецького національного університету груповий етап Всеукраїнської Універсіади 2015 з футболу, яка триває у Києві.

151018-Univer-Kyiv

Вінничан підопічні Миколи Осадця перемогли з рахунком 5:1. Голи, як повідомив SportBuk.com Андрій Королянчук, забивали Ладік Мелконян (2), Андрій Шишигін та Соломян.

Але до наступного етапу буковинці не пройшли, оскільки у першому груповому матчі поступились збірній Національного університету фізичного виховання і спорту та Міжрегіональної академії управління персоналом, за яку, зокрема. виступали такі досвідчені виконавці, як вихованці київського «Динамо» Артем Бутенін (грав за вікові збірній України), Євген Морозенко та інші. Тобто з групою нам явно не пощастило. Андрій Королянчук прогнозує, що саме столична команда і виграє цьогорічну Універсіаду, у фінальній частині якої грають 12 команд, розділених на 4 групи (переможці груп проходять далі).

 

А ось результати перших двох турів (з сайту osvitasport.org): 

Перша група Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет ‑ збірна Миколаївського національного аграрного університету і Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського – 2:2,   Національний університет «Львівська політехніка»  ‑ збірна Миколаївського національного аграрного університету і Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського – 3:2. У заключному турі зустрічаються команди Дніпропетровщини і Львівщини.

   Друга група. Збірна Національного університету фізичного виховання і спорту України та Міжрегіональної академії управління  персоналом ‑ Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича – 4:0, Вінницький національний технічний університет ‑ Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича – 1:5. Сьогодні зустрічаються київські і вінницькі студенти.

   Третя група.  Кам’янець-Подільський національний університет імені І. Огієнка ‑ Тернопільський національний економічний університет – 9:0, Сумський державний університет ‑ Тернопільський національний економічний університет – 2:0. Сьогодні зустрічаються представники Сумщини і Хмельниччини.

Четверта група. Збірна Національного університету харчових технологій та Національної академії внутрішніх справ  ‑ Хмельницький національний університет – 3:0, Львівський державний університет фізичної культури ‑ Хмельницький національний університет – 5:0. Сьогодні гратимуть команди Києва і Львова.

Нагадаємо, що до наступного етапу виходять переможці груп. 20 жовтня ‑ півфінали. Головний фінал 21 жовтня відбудеться на столичному стадіоні імені Віктора Банникова.

Про це прес-службі Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України повідомив Вадим Місюра, президент Футбольної асоціації міста Києва.

Всесвітня Універсіада-2013: Буковинець «засвітився» у футбольному чвертьфіналі

Leave A Reply

Your email address will not be published.