Вболівальникам «Буковини»: Гринюк, Мглинець і Крафт чекають на ваші запитання

6

До 17:00 четверга, 24.09.15, можна надсилати запитання президенту ФК «Буковина» Сергію Гринюку, головному тренеру Віктору Мглинцю та «новоспеченому» директору ДЮСШ з футболу міськспортуправління Юрію Крафту.

150721-Bukovyna-pres-Grynuk-Mglynets-

Гринюк, Мглинець та Крафт 24 вересня будуть гостями в студії на телеканалі «Чернівці». У прямому ефірі їм можна буде задавати запитання з 18:00.

А хто не хоче телефонувати в прямий ефір або переживає, що не вдасться додзвонитися, а є що запитати у названих фахівців, – можете залишати свої запитання тут, в коментарях, або надіслати їх на e-mail: sportbuk@gmail.com

6 Comments
  1. Калинка Андрій says

    Цікаво чи Сергій Миколайович Гринюк, Віктор Мглинець, Юрій Крафт, Роман Дрінь будуть приймати участь у виборах до місцевих рад? Чи відповідає дійсності та інформація що генеральний директор ФСК Буковина Олександр Довганич вже не є гендиректором…бо ходять про це слухи!!!????

  2. Прийнято

  3. 1. Чи планується в зимнє міжсезоння підсилення закордонними виконавцями(і яка політика клубу стосовно закордонних гравців?)

    2. Питання до Сергія миколайовича. Після закінчення першого кола(або сезону) можливо влаштувати якусь неофіційно подію(концерт-банкет), з командою керівництвом – а також вболівальниками (запрошення будуть розігруватись для вболівальників. 3. Пропозиція – провести конкурс серед вболівальників – приз буде – проведення повноцінного дня з командою(тренування, проведення вільного часу і т.д.)

  4. Олександр says

    Таке запитання, чи є в планах таки зробити освітлення на стадіоні?

  5. Віталій says

    Питання до Сергія Гринюка: чи існують певні спонсорські домовленості між великими виробниками будівельних матеріалів та Буковиною, якщо ні, то чи плануються?
    Питання до Юрія Крафта : в яких нових міжнародних змаганнях з футболу зможуть взяти участь дітки за часів директорства Юрія Рудольфовича? Розкажіть про співпрацю з іноземними спеціалістами, якщо така існує

  6. Калинка Андрій says

    Можна скинути сюди відео передачі…бо нажаль в силу подій я не зміг подивитися(((((

Leave A Reply

Your email address will not be published.