Королянчук: Керівництво ФК «Буковина» працює на 200%

0

Приємні зміни у зовнішньому вигляді окремих елементів на стадіоні «Буковина» не залишились непоміченими і гравцями команди.

Korolyanchuk-lava-zapasnyh

Серед обновок, які побачили всі під час матчу «Буковина» – «Арсенал-Київщина» 6.09.15, – і лави для запасних з новим дашком, які тепер виглядають дуже симпатично. Облаштував їх новий партнер ФК «Буковина» – торгова марка «Обнова-Єврошоп».

Враженнями від цієї обновки ми поцікавились у Андрія Королянчука, який якраз у цьому матчі перебував на лаві для запасних.

Син зіркового буковинського форварда Валерія Королянчука (який нині є директором стадіону) в експрес-коментарі SportBuk.com констатував, що зміни приємно вразили футболістів, але жартома додав, що навіть на дуже гарній KorolyanchukAndriy-150909-copyлаві для запасних неприємно сидіти, бо хочеться грати:

– Враження? Ну-у-у, гарно, стадіон став яскравішим, сучаснішим. Ще й табло оновлене до того ж. Але сидіти на оновленій лаві для запасних все одно неприємно, бо грати хочеться, а не сидіти;)

– Ви побачили обновки вже на грі чи ще на тренуванні?

– Після тренування, нам тренери сказали, щоб ми піднялися на стадіон і подивилися, як керівництво працює. Так і побачили.

– І як керівництво працює?..

– На 200%!

SportBuk.com

 

 

Obnova-Euroshop-logo-kolir-copy-

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.