Конкурс «Княгиня Буковини 2015» – з інтригами та спортивним підтекстом (фото)

2

До числа лауреаток V конкурсу краси «Княгиня Буковини 2015», який відбувся 10 вересня в розважальному комплексі «Егоїст», увійшла і дівчина екс-футболіста юніорської збірної України.

Звітне свято краси було присвячене і шостій річниці модельної агенції «ШоуТайм», плюс цього ж 150911-Knyagynya-Bukovyny-Gal-fakty.cv.ua (97)дня день народження святкує керівник агенції та конкурсу Ліна Ільніцька.

Конкурс супроводжувався насиченою та цікавою шоу-програмою.

Широко була представлена і спортивна тематика. Дуже ефектно виглядала FLY Yoga від Юлії з клубу «Yulia Sport», якій асистували хлопці-лідери місцевого воркауту. В одному з виходів був задіяний і… футбольний клуб «Буковина», який став партнером конкурсу завдяки ТМ «Обнова-Єврошоп». У залі були присутні декілька гравців «Буковини». Один з них – Микола Лях – пожонглював трішки на фоні дівчат футбольним м’ячем з автографами футболістів «Буковини», який потім продали на благодійному аукціоні. Придбав його за 3000 грн. член журі конкурсу – депутат обласної ради, власник комплексу «Сонячна долина» і заступник голови обласного відділення НОК України Іван Семенюк. Також благодійно з аукціону було продано одне місце в журі – до «експертів краси» глядач приєднався за 1000 грн.

Немало було і приємних «відступів від програми» – коли члени журі та гості конкурсу вітали з днем народження «винуватицю свята» Ліну Ільніцьку. Зірковий бігун Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, до гарних вітальних слів додав офіційну олімпійську подяку (за регулярну участь в організації та проведенні олімпійських заходів, пропаганду спорту і здорового способу життя) та симпатичну футболку-вишиванку. А також зазначив, що, об’їхавши практично весь світ, може стверджувати, що українки та буковинки таки найгарніші у світі. У цьому контексті Іван Тарасович роботу журі назвав супер складною, адже склад учасниць справді був доволі сильним, і реальних претенденток на головні титули було як ніколи багато.

Зрештою, на честь ювілею конкурсу, різноманітні титули дісталися всім учасницям. А потім ведучі оголосили головних лауреаток. Звісно, витримуючи інтригуючи паузи в оголошеннях.

Володаркою корони Княгині Буковини 2015 стала випускниця БДМУ Яна Щаслива (4.09.1991). Вона має непоганий модельний досвід. А на студентському конкурсі краси Перша леді Буковини 2013 отримала звання Міс фото.

Княгинею Чернівців стала студентка 2 курсу філологічного факультету ЧНУ Тая Станішевська (24.07.97). Вона є уродженкою с. Романківці Сокирянського району. Захоплюється хореографією. Як і її хлопець та головний вболівальник Жека, який зізнався, що вони планують в майбутньому разом працювати у хореографічному напрямку.

Зазначимо також, що престижний титул Міс глядацьких симпатій дістався Ярослав Петровській – дівчині відомого футболіста Макса Ілюка, який свого часу залучався до юніорської збірної України і «гучно» перейшов з «Буковини» до донецького «Шахтаря». І, продовжуючи футбольну тематику, зауважимо, що на конкурсі великою частиною складу була присутня команда «Апекс». Як поціновувачі дівочої краси та представники однойменного банку, який був в партнерах конкурсу.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»,
член журі конкурсу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Княгиня Буковини 2015 – 33 Яна Щаслива

Княгиня Чернівців 2015 – 23 Тая Станішевська

І віце-Королева Буковини 2015 – 12 Кароліна Гаврилюк

І віце-Княгиня Чернівців 2015 – 29 Інга Пасічник

Міс глядацьких симпатій – 10 Ярослава Петровська

Інші учасниці:

Міс спорт – 14 ІннаТьотюл

1 Тетяна Мельникова

2 Мішель Іваненко

3 Оксана Меренчук

4 Діана Пужняк

5 Валентина Ткач

6 Марія Горащук

7 Катерина Ілько

8 Яна Малайко

9 Анастасія Соболєва

11 Анастасія Бугайченко

13 Андрея Урсуляк

15 Вероніка Бурла

16 Паула Горащук

17 Олександра Данилюк

18Людмила Собчак

19 Віра Звоздецька

20 Олеся Бамбуляк

21 Надія Левіна

22 Альбіна Поп

24 Катерина Сорохан

25 Анастасія Столяр

26 Анастасія Мілак

27 Ольга Цурік

28 Альона Антіпіна

30 Віта Молдован

31 Олена Зайцева

32 Вероніка Михайлюк

34 Стефа Савкевич

35 Влада Міронова

36 Інна Івоняк

37 Каріна Шегера

38 Вікторія Петрович

39 Марія Нікітова

2 Comments
  1. Привіт!
    Якщо клацнути “ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО”, відбувається перехід на статтю на fakty.cv.ua, а не на фото. Підправте, будь ласка! 🙂

  2. А Ви там фото не бачите? Вони там і є

Leave A Reply

Your email address will not be published.