Помічником Віктора Мглинця у «Буковині» став екс-наставник «Ниви»

0

Тренерський штаб чернівецької «Буковини» поповнив екс-гравець чернівецької команди Богдан Самардак, який донедавна очолював тернопільську «Ниву». 

SamardakBogdan

Богдан Миколайович став помічником головного тренера нашої команди Віктора Мглинця. Буковинським уболівальникам Богдан Самардак запам’ятався за виступами у нашому колективі у 1995-1996 роках (40 матчів, 8 голів). У складі «Буковини» він став срібним призером першості України – 1995/1996 (перша ліга).

Довідка

Богдан САМАРДАК народився 25 березня 1963 року в с. Ваньковічи Самбірського району Львівської області. Займався футболом у Львівському спортінтернаті. У 1984 році дебютував у команді другої союзної ліги «Торпедо» (Луцьк), яку тоді тренував Мирон Маркевич. Під час служби в армії виступав за колектив Львівського вищого військово-політичного училища. Виступав також за професійні команди «Авангард» (Рівне), «Металург» (Запоріжжя), «Хемлон» (Гуменне, Словаччина), «Буковина» (Чернівці), «Нива» (Тернопіль) та «Полісся» (Житомир). Завершивши кар’єру гравця, тренував аматорські команди Рівненської області. У 2012 – 2014 роках входив у тренерський штаб тернопільської «Ниви». Донедавна був в.о. головного тренера «Ниви».

ФСК “Буковина”

На Петрівському ярмарку 2015 «Буковина» буде екзаменувати збірну області чи навпаки?

Leave A Reply

Your email address will not be published.