Не стало одного з героїв першої «Буковинської милі»…

0

В інший світ на 36-му році життя відійшов чемпіон України в приміщенні і срібний призер літнього чемпіонату України з бігу на 1500 м киянин Микола Трубачов…

Trubachov-Mykola-sportsmen

Микола Трубачов-молодший (28.09.1979 р.н.), чий батько у 2009 р. був головним тренером футбольної «Буковини» (тепер тренує «Амкар», Пермь), брав участь у перших змаганнях «Буковинська миля» (у прем’єрному пробігу у 2005 р. до останніх метрів боровся за нагороди і посів 4 місце).

В інший світ Микола Трубачов-мол. відійшов в п’ятницю, 17.07.15. Про це SportBuk.com, з посиланням на інформацію від іншого бігуна і тренера Олега Лобунова, повідомив титулований Іван Гешко, який свого часу змагався з Миколою. За словами Івана, у Миколи був рак головного мозку. Боротьба за життя тривала декілька років…

Про цю непоправну втрату на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив і екс-головний тренер «Буковини» Микола Трубачов: «Только что умер наш сын Николай – прошу всех молиться за его душу. Тяжело осознавать – всем спасибо за поддержку».

Цією сумною звісткою поділилась в інтернеті і титулована бігунка Тетяна Петлюк-Дьячок: Друзья! Ушёл из жизни замечательный человек, хороший друг, известный спортсмен Николай Трубачев. Светлая пам’ять, дорогой наш Коля. Ты всегда останешься в наших сердцах!
Прощание состоится в воскресенье, 19.07.15, в 12:00 по адресу: Киев, ул. Байковая 16.

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким… Хай буде Царство Небесне Миколі…

Trubachov-syn-druzhyna
2014 р.

Leave A Reply

Your email address will not be published.